Barça

“Tenim un entrenador que ho està fent molt bé, no busca excuses”

Joan Laporta. El president del Barça lloa Hansi Flick i també defensa que l’assemblea del 19 d’octubre sigui telemàtica: “Pensem que serà més participativa”

Joan Laporta va parlar. El president del Barça va acudir ahir a la jornada de portes obertes de la Fundació Johan Cruyff, un acte dut a terme al complex esportiu municipal La Mar Bella de Barcelona i, abans d’entrar-hi, va atendre als mitjans de comunicació que s’hi havien desplaçat, en una roda de premsa improvisada. En el seu missatge, el dirigent es va centrar a lloar Hansi Flick. De seguida, qüestionat per la recent desfeta (1-0) del Real Madrid al feu del Lilla, va escombrar cap a casa. “Nosaltres ens fixem en nosaltres mateixos. Tinc al cap el partit contra el Young Boys, en què vam fer cinc gols, i ara el de l’Alavés, que és molt important perquè sempre és bo aconseguir una victòria abans de l’aturada”, va reblar, i va continuar: “Hem començat bé. El nostre entrenador ho està fent molt bé, no busca excuses. Els lesionats són un inconvenient, però ho està superant molt bé.”

El president va donar valor també a Deco, a qui va reconèixer l’aposta pel tècnic alemany. “A Flick el va portar el nostre director de futbol i la comissió esportiva va decidir que havia de ser el nostre entrenador. Després, nosaltres com a junta directiva ho vam acceptar. Deco ja em va dir que tenia confiança que funcionaria bé. Sabíem que calia donar un nou impuls”, va indicar. “Flick està fent una feina extraordinària”, va insistir. “La incorporació de jugadors del planter està donant bon resultat. Flick sap que les millors èpoques del Barça són quan hem tingut molts jugadors del planter reforçats amb jugadors fitxats de primer nivell. És un entrenador molt professional. Sabia quina plantilla tenia i ho està gestionant molt bé”, va argumentar el president, que va cloure: “És un estudiós del Barça, és un apassionat del Barça i ho està fent molt bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)