Nova golejada i el cap en el City

Femení. Les blaugrana aixequen la diana inicial del Madrid CFF i acaben golejant

Madrid CFF 1 Barça 8

MADRID CFF:Paola; Poljak, Cometti, Mendoza, Mónica (Villafañe, 82’); Antonsdottir (Araya, 71’), Laborde (Librán, 71’), Melgard; Bonsegundo (Alba Ruiz, 79’), Laurita i McKenna (Bárbara, 64’).BARÇA:Cata Coll; Jana, Engen, Torrejón (Paredes, 76’), Brugts (Alèxia, 63’); Vicky (Pina, 63’), Walsh, Patri; Hansen (Batlle, 76’), Kika (Rölfo, 63’) i Pajor.GOLS:1-0 (15’) Poljak. 1-1 (49’) Walsh. 1-2 (59’) Pajor. 1-3 (61’) Vicky. 1-4 (72’) Alèxia. 1-5 (79’) Walsh. 1-6 (80’) Engen. 1-7 (88’) Batlle. 1-8 (92’) Jana.ÀRBITRE:Peñalver Pearce.T.G.:A Bárbara López i Walsh.

El Barça no va fer una bona primera meitat al Fernando Torres de Fuenlabrada. El Madrid CFF va aconseguir, malgrat que amb un gol que no hauria d’haver pujat al marcador, marxar al descans amb avantatge. Les locals van defensar molt bé i les blaugrana van jugar a un ritme molt baix i previsible. No van deixar de dominar en cap moment, però no se les veia còmodes.

Tot va canviar amb el pas pels vestidors. El Barça es pot permetre no estar bé durant 45 minuts i acabar marcant vuit gols. Això va passar a Madrid. Walsh va empatar ben aviat i la resta van anar caient. Les de Pere Romeu van passar per sobre de les locals. Pajor, fent el segon, i Vicky, el tercer, van deixar el partit remuntat i quasi sentenciat en un quart d’hora. Alèxia es va sumar a la festa, com Engen, Batlle i Jana, a més del doblet de Walsh.

El tècnic va fer algunes rotacions pensant en l’estrena en la Champions de dimecres, i en això ja centra absolutament el focus l’equip. El Madrid i l’Atlético tampoc fallen, però el Barça es manté líder i afrontarà la visita al camp del Manchester City havent marcat 18 gols en les dues últimes jornades de lliga.

Torn per als altres dos catalans

L’Espanyol i el Llevant Badalona afronten avui els seus compromisos de la 5a jornada. Les blanc-i-blaves, després de dos empats consecutius, volen el primer triomf a casa, contra l’Eibar (16 h). Les badalonines reben el Deportivo (18 h) amb la idea de continuar demostrant que són la revelació d’aquest inici.