Barça

“L’equip va a més”

Pere Romeu i Ona Batlle Entrenador i jugadora del Barça

Pere Romeu està molt convençut del progrés que està tenint l’equip les darreres setmanes: “Cada vegada està jugant millor, està fent més ocasions de gol, estan assimilant el que a mi m’agradaria que fos aquest equip. El partit contra el City és una oportunitat per demostrar com volem jugar i estic segur que ho acabarem fent a un nivell molt alt.”

L’optimisme del tècnic lliga amb les ganes que mostren les jugadores per continuar regnant en el futbol europeu, lluny de tenir la panxa plena d’èxits. “Som molt ambicioses i volem continuar guanyant-ho tot”, així de clar ho té Ona Batlle. La de Vilassar de Mar viurà un partit especial, perquè torna a Manchester després de jugar en el United i perquè es retrobarà al camp amb amigues. Batlle i Romeu comparteixen opinió sobre el City, consideren que és un equip de nivell “top d’Europa”, i s’allunyen d’un possible clar favoritisme blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)