Barça

Araujo: “Tornaré com un toro”

Ronald Araujo continua en el procés de recuperació de la lesió que es va fer amb la selecció de l’Uruguai a la passada Copa Amèrica. El seu problema al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta el va obligar a operar-se a Finlàndia. Sembla que l’evolució del futbolista és bona i podria tornar a jugar abans del que estava previst, possiblement el mes de desembre. “Vaig progressant molt bé i això em deixa feliç. No ha estat un temps fàcil, però he après moltíssim, tant a nivell físic com mental. Estic molt content per com va la recuperació, tornaré com un toro”, així ho afirma el mateix Araujo en una entrevista a Barça One.

L’uruguaià és molt optimista i espera tornar com més aviat millor. Diumenge es van complir cinc anys des que va debutar davant el Sevilla amb el primer equip del Barça: “És un somni per a mi. He viscut cinc anys molt bonics al Club i estic molt feliç perquè han estat plens d’experiències i aprenentatges”. Entre tots els moments, es queda amb tres: el debut, el primer gol i la primera lliga, que es va guanyar al camp de l’Espanyol.

Malgrat veure’s sovint molt penalitzat per les lesions, que li han impedit tenir continuïtat, Araujo és una figura molt valorada al vestidor pel seu caràcter. La prova és que els companys l’han escollit com a segon capità, per darrere de Ter Stegen. “Per a mi és un privilegi i un orgull ser capità. Em surt natural perquè sempre m’agrada preocupar-me per tothom. Sé el que comporta, però em sento molt preparat”, explica el central, que, amb la lesió del porter alemany pel que queda de temporada, es convertirà en l’encarregat de dur el braçalet quan es reincorpori.

Araujo s’ha mostrat molt motivat per poder sumar-se al grup, feliç amb el rendiment dels companys fins ara: “estic gaudint de l’equip, és important començar bé, tot i que sabem que encara queda moltíssim”. S’ha mullat el central uruguaià i ha afirmat que “el repte seria guanyar títols aquesta temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)