Barça

Pere Romeu: “Volem apropar-nos a 90 minuts de gran nivell”

Després de golejar a l’Espanyol en el derbi en lliga, el Barça encara demà la segona jornada de Champions. L’equip va caure en l’estrena a Manchester i no contempla res que no sigui la victòria davant el Hammarby suec en el primer partit al Johan Cruyff (21 h). El tècnic, Pere Romeu, i la jugadora Mapi León han comparegut en la roda de premsa prèvia al partit.

Romeu, sobre el rival

“El Hammarby és un bon equip, que juga bastant directe i amb jugadores bastant fortes i ràpides a dalt. En defensa són agressives. És un dia per treure la nostra millor versió i apropar-nos a fer 90 minuts de bon nivell, que és el que volem.”

Romeu, sobre encaixar més gols que habitualment

“Crec que no és un tema de causa-efecte, no crec que estem fent moltes coses molt malament per encaixar gols en tots els últims partits. Ningú està content encaixant-los, però han sigut algunes situacions esporàdiques, algunes controlables i altres mèrit del rival. Estem aquí per treballar en això i intentar revertir-ho.”

Mapi, sobre encaixar més gols que habitualment

“Com a defenses, no ens agrada quan ens marquen un gol, però és futbol. Treballarem per intentar que no passi.”

Romeu, sobre la posició d’Engen

“Creiem que Engen continuarà sent central, té moltes qualitats en aquesta posició. Tot i això, mai se sap, tot dona moltes voltes en una temporada.”

Mapi, sobre viure partits de Champions

“Encara em genera papallones a l’estómac. Vaig estar molts mesos fora per lesió l’any passat, trobava a faltar competir al màxim nivell. Tinc moltes ganes d’afrontar cada partit, estic il·lusionada.”

Romeu, estat físic de Salma Paralluelo

“Segueix en el seu procés de readaptació, millorant físicament i esperem que torni com més aviat millor. El temps exacte encara no el sabem, cada dia està més a prop.”

Mapi, sobre com afronta el futbol després de la lesió

“No sé si ha canviat molt, però intento relativitzar més les coses. Estar fora em fa donar la importància que crec que té cada cosa, ser més tranquil·la dins el camp també. És la meva 8a temporada, la confiança del club és una cosa que et reforça. A poc a poc em vaig sentint millor, treballo per ser millor cada dia, ha sigut un aprenentatge passar per això.”

Romeu, sobre aspectes a millorar respecte al partit del City

“Volem ser més regulars amb el joc. Tenim més trams bons que dolents, però ens estan fent gols en què no estem tan bé. Treballem perquè això no succeeixi i perquè no ens passi tanta factura.”

Mapi, sobre el partit

“Si volem la primera plaça del grup, no tenim marge d’error.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)