Lewy, “molèsties” i ensurt

Internacionals. El davanter no és titular en l’últim partit amb Polònia per suposats problemes físics, però acaba jugant mitja hora i sent objecte d’una entrada molt lletja al genoll

Robert Lewandowski va encendre les alarmes en l’última jornada de l’aturada de seleccions. El davanter del Barça no va jugar, sorprenentment, d’inici amb Polònia en el partit contra Croàcia i el seu seleccionador va explicar just abans del duel que era per una lleu lesió que li havia impedit arrencar. Tot i això, amb l’equip perdent 2-3, l’atacant va acabar entrant per jugar l’última mitja hora.

Ho va fer sense cap problema aparent quan va saltar a la gespa. De fet, va tardar quatre minuts a assistir en el gol que va suposar l’empat a 3 definitiu. Però, pocs minuts abans del final, va rebre una entrada molt dura del porter croat, Livakovic, després de rebutjar la pilota. L’acció va acabar amb el porter expulsat i amb Lewandowski coixejant en els instants posteriors, deixant entreveure una afectació al genoll dret. Malgrat tot, va poder acabar el duel. Caldrà veure què té exactament el polonès, si les molèsties físiques prèvies existien i si pot tenir alguna lesió per aquesta entrada. Tot i això, a priori no sembla que hagi de tenir problemes per jugar diumenge contra el Sevilla.

Més enllà del 9, bones notícies en clau Barça en aquest final de compromisos internacionals. Luis ge la Fuente va donar descans a Pedri i va tornar a deixar fora de l’onze Pau Cubarsí en el triomf de la selecció espanyola contra Sèrbia (3-0). El canari va jugar mitja hora en la segona meitat, mentre que el central va entrar per jugar els últims deu minuts.

D’altra banda, Marc Casadó va debutar amb la sub 21 contra Malta, com a titular i jugant 80 minuts. En el mateix compromís, Pablo Torre va disputar 20 minuts. El duel va acabar amb un clar 6-0 per a Espanya. Finalment, Hèctor Fort va disputar 82 minuts en el tercer partit de la selecció sub 19 contra Romania (1-1). Punt final a l’aturada de seleccions.