Barça

Raphinha fa dos gols de penal en la victòria del Brasil contra el Perú (4-0)

Els internacionals blaugrana han acabat amb els seus compromisos internacionals aquesta matinada, amb el partit que Raphinha ha disputat amb el Brasil contra el Perú (4-0). L’atacant del Barça ha fet dues dianes des del punt de penal, els dos primers el compte de la canarinha, mentre que Andreas Pereira i Luiz Henrique han tancat la golejada amb dues dianes més en el tram final. Raphinha, que ha estat el millor jugador del partit, ha estat rellevat en el minut 78 per Matheus Pereira ja amb el marcador que ha estat definitiu de 4-0.

El Brasil ha sumat sis punts de sis possibles en els dos duels que ha disputat durant aquest parèntesi en les lligues i ja es troba en quarta posició de la classificació a la CONMEBOL per accedir al proper mundial. Els brasilers tenen 16 punts, els mateixos que l’Uruguai, tercer, tres menys que Colòmbia, segon, i a sis de l’Argentina, el líder de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)