Barça

Manifest conjunt de l’oposició per dir “no” als pressupostos de l’assemblea

Una desena de grups d’opinió del Barça expressen la seva “inquietud” per la gestió de la junta directiva de Laporta i demanen un canvi del model de governança que garanteixi ”una participació real dels socis”, a més de proposar una reformulació dels comptes i una nova convocatòria híbrida o presencial en una nova data

En una setmana clau i en plena ebullició de l’oposició, una desena de diferents grups d’opinió del Barça han signat un manifest conjunt com a “proposta de participació i votació sobre el tancament econòmic 2023/24” en què fan una crida als socis del club per votar “no” al pressupost de l’assemblea ordinària de compromissaris, que se celebrarà dissabte, i en el qual expressen la seva “inquietud” per la gestió del president Joan Laporta i de la seva junta directiva al capdavant de l’entitat blaugrana.

Els col·lectius Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Senyor Ramon, Seguiment FCB, Som un Clam, Suma Barça, Transparència Blaugrana, Un Crit Valent i Sí al Futur exigeixen un nou model de governança que permeti tenir als socis una “participació real”. A més, lamenten que l’assemblea se celebri de manera telemàtica i consideren que aquesta decisió “contradiu l’esperit democràtic del club i demostra que la junta directiva vol evitar el debat obert”, fet que posa en dubte “la transparència” del Barça.

El comunicat, titulat “Per un FCB modèlic, més transparent i més participatiu”, inclou quatre punts principals, que són el tancament amb pèrdues, la irregularitat, la limitació de la participació i la manca de transparència en qüestions rellevants. Els grups d’opinió proposen una reformulació “necessària” dels comptes i una nova convocatòria d’una assemblea híbrida o presencial en una nova data.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)