Barça

Manifest conjunt de l’oposició per dir “no” als pressupostos de l’assemblea

Una desena de grups d’opinió del Barça expressen la seva “inquietud” per la gestió del president Laporta i la seva junta directiva i demanen un canvi del model de governança que garanteixi ”una participació real dels socis”

En una setmana clau i en plena ebullició de l’oposició, una desena de diferents grups d’opinió del Barça han signat un manifest conjunt com a “proposta de participació i votació sobre el tancament econòmic 2023/24” en què fan una crida als socis del club per votar “no” al pressupost de l’assemblea ordinària de compromissaris, que se celebrarà dissabte, i en el qual expressen la seva “inquietud” per la gestió del president Joan Laporta i de la seva junta directiva al capdavant de l’entitat blaugrana.

Els col·lectius Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Senyor Ramon, Seguiment FCB, Som un Clam, Suma Barça, Transparència Blaugrana, Un Crit Valent i Sí al Futur exigeixen un nou model de governança que permeti tenir als socis una “participació real”. A més, lamenten que l’assemblea se celebri de manera telemàtica i consideren que aquesta decisió “contradiu l’esperit democràtic del club” i que és “una mostra de la junta directiva d’evitar el debat obert” que posa en dubte “la transparència” del Barça.

El comunicat, titulat “Per un FCB modèlic, més transparent i més participatiu”, inclou quatre punts principals, que són el tancament amb pèrdues, la irregularitat, la limitació de la participació i la manca de transparència en qüestions rellevants. Els grups d’opinió proposen una reformulació “necessària” dels comptes i una nova convocatòria d’una assemblea híbrida o presencial en una nova data.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)