Barça

“Som un Clam” es presenta públicament davant un miler de persones

Liderat per l’empresari Joan Camprubí, el grup d’oposició a l’actual junta de Joan Laporta ha exposat el seu projecte a la Fira de Barcelona davant una bona xifra de culers

“Som un Clam”, el grup d’oposició a l’actual junta directiva del Barça, s’ha presentat aquest vespre en societat davant més de 1.000 persones en un acte a la Fira de Barcelona. La massa social blaugrana és diversa i activa, deixant clar que el sentiment pel club no deixa de bategar en cap circumstància. Bona part dels més del miler d’interessats eren socis i penyistes blaugrana, que han volgut conèixer la proposta de primera mà.

La plataforma la lidera l’empresari Joan Camprubí, nét i besnét de presidents del Barça. L’acompanyen un estret cercle de persones de confiança, entre elles Georgina Sánchez, Marta Pascual i Jordi Roche. “El Barça està en perill d’extinció”. Així de dur s’ha mostrat Camprubí amb la gestió que està fent l’actual junta del club amb Joan Laporta al capdavant. Ha afegit que el Barça viu una situació complexa que el fa “estar en risc de convertir-se en SAD”. Defensa que el club és de els socis i és a qui cal posar al centre de tot: “Som foc nou, generacions noves que volem fer un pas endavant”.

“Motor del canvi” és l’eslògan del grup, que malgrat que encara no ho pregona públicament, acabarà sent una candidata a dirgir el Barça en les eleccions del 2026. Els seus màxims representants s’han mostrat molt crítics amb el fet que l’assamblea de dissabte sigui telemàtica i defensen que hi ha bona part dels aficionats que estan “preocupats pel rumb del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)