Barça

Hansi Flick: “No tinc pensat fer rotacions a la porteria. Jugarà Iñaki”

El tècnic del Barça, Hansi Flick, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel de demà contra el Sevilla (21h) a l’estadi Olímpic Lluís Companys. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com afronteu el partit?

“El Sevilla és un equip molt valent, amb una bona dinàmica. Els encanta jugar el futbol i assegurar-se la possessió de la pilota, i amb això ens centrem”.

Com està Lamine Yamal?

“Ja ho sabeu, pas a pas. Demà juguem contra el Sevilla, i és un partit molt important. L’onze inicial serà el millor per jugar contra el Sevilla. Veurem què passa demà. El descans i els tractaments què ha rebut li han anat molt bé. També vull donar les gràcies a l’entrenador de la selecció. Crec que ha pres una decisió adequada que ens ha ajudat a tots. És una decisió en benefici de Lamine. Està bé per jugar demà”.

Sczcesny, titular demà?

“Estic content que digui que està llest, això és positiu. Però no hi ha motius per canviar el titular demà. Serà Iñaki”.

Gavi, Fermín i Olmo rebran l’alta mèdica?

“Confirmo que estan preparats, si juguen o no ja ho veurem. És un pas molt important. En el cas de Gavi, és molt especial i puc dir que estarà a la banqueta. Fermín ho està fent molt bé i pot ser que jugui alguns minuts. Dani ha millorat, estarà a la banqueta”.

Trobada amb Xavi

“La benvinguda al club ha estat increïble. Tenia una molt bona relació amb Xavi, ja el coneixia i he esperat uns dies per contactar amb ell. Li vaig demanar si podíem fer un cafè, i així ho vam fer. Agraeixo molt a Xavi, va ser una trobada molt agradable. He conegut a la seva família, vivim a prop. La resta és privat entre Xavi i jo”.

Relació amb Lamine Yamal i la federació

“No vam demanar a la federació que tornés Lamine. Entenc que no és fàcil per a un seleccionador, jo ho he estat i ho entenc. És un gran honor per a Lamine jugar amb la seva selecció, i ho entenc. El seleccionador ha actuat bé”.

Gestió de la porteria

“No tinc pensat fer rotacions a la porteria. En principi, Iñaki jugarà demà i dimecres. No tinc pensat fer canvis. Me n’alegro molt que hagi arribat Szczesny”.

Situació d’Ansu Fati

“Ansu ha evolucionat molt bé i la veritat és que també és una opció que jugui demà. Juga com a 11, però Raphinha també està allà i ho ha fet espectacular”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)