Barça

Els socis del Barça aproven la liquidació de l’exercici econòmic 2023/24 i el pressupost de la temporada 2024/25

Els dos punts més importants a tractar en l’Assemblea General Ordinària 2024 han estat resolts amb un alt percentatge de vots a favor per part dels compromissaris

El FC Barcelona ha tancat els dos punts més importants a tractar en l’Assemblea General Ordinària d’enguany, que se celebra de manera telemàtica. Després de sotmetre a votació la liquidació de l’exercici econòmic 2023/24 entre els socis compromissaris, els resultats han estat els següents: 452 vots a favor, 156 en contra i 25 en blanc, segons ha anunciat el secretari de la junta directiva del club, Josep Cubells. Cal recordar que els vots són telemàticament auditats per un notari.

Un cop resolt els dos primers punts de l’ordre del dia, l’informe inicial del president Joan Laporta i l’esmentada aprovació dels resultats econòmics de la temporada passada, el tercer punt ha estat l’informe del pressupost de l’exercici econòmic de l’actual curs 2024/25, a càrrec del tresorer de l’entitat blaugrana, Ferran Olivé, que també ha estat aprovat amb 409 vots a favor, 75 en contra i 28 en blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)