Barça

Un esforç més i a descansar

Lliga F. El Barça visita el camp del Llevant amb l’objectiu de recuperar el lideratge (17 h)

La golejada contra el Hammarby en la Champions ha retornat certa tranquil·litat al Barça femení, que amb la derrota contra el Manchester City i la primera part contra l’Espanyol havia despertat cert neguit. El calendari no ha donat treva, si més no fins ara, i és que les blaugrana visiten aquesta tarda el camp del Llevant (17 h) abans de l’aturada de seleccions, que permetrà recuperar forces a algunes jugadores com Aitana Bonmatí, una de les baixes d’avui –no va amb la selecció per descansar– juntament amb Salma Paralluelo i Roebuck.

Les de Pere Romeu necessiten sumar avui els tres punts per recuperar el lideratge després del triomf de l’Atlético, i si una cosa és clara és que necessitaran la seva millor versió ofensiva, ja que el Llevant, sempre difícil de superar malgrat no tenir el potencial dels últims anys, encadena tres partits amb la porteria a zero i no posarà les coses fàcil a un Barça que, abans de guanyar-se el descans, haurà de fer un últim esforç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)