Barça

Flick: “El passat no importa; volem guanyar al Bayern”

Hansi Flick ha comparegut aquest migdia en la prèvia abans del Barça- Bayern de Champions League que demà (21 h) es disputa al Lluís Companys. El conjunt bavarès és l’equip de la seva vida: va fer-hi de jugador i també d’entrenador. Les seves declaracions:

La setmana gran: contra el Bayern i el Madrid

“Els partits poden anar de moltes maneres i poden passar moltes coses i poden evolucionar en un sentit que no esperem. Pensem en el partit del Bayern, la resta no ens interessa. Ens ha ajudat molt anar pas a pas, pensant en el què tenim al davant. El Bayern és un equip que juga molt bé, amb extraordinaris jugadors. Estem per aquí per jugar contra els millors”.

Frenkie de Jong

“El nostre pla era que jugués contra el Sevilla. Tenia molèsties i no va jugar. Tots poden jugar i estic encantat”

Atlético- Barça a Miami?

“Visc en el present, això és molt futur. El meu focus està en el Bayern”.

El Bayern és la bèstia negra del Barça

“No val el passat, val l’aquí i ara. El què va passar en el passat no hi podem influir, però sí en el que passi demà. Volem guanyar al Bayern.”

Coneix bé al Bayern

“Ens preparem en cada partit, coneixent molt bé al rival. El Bayern es especial, és la meva vida: vaig jugar-hi allà i vaig entrenar-lo. Conec a molta gent, jugadors, directius... tinc molt bon record però hi ha un nou capítol a la meva vida, que és el Barça i estic molt content de ser aquí. La gent ens dona molt suport i és maco, però també ens obliga a donar-ho tot per aquestes persones. I així continuarem. Volem estar ben preparats. Preparem el partit com qualsevol altre rival, sí que és cert que els conec millor que un altre però és Champions i tots els equips son molt bons”.

Defensa avançada demà?

“Si responc donarés pistes de com vull afrontar el partit. Hem de mantenir la idea de com volem jugar a futbol. Hi ha coses que estem fent, seguim millorant-les. Serà important pressionar bé i també defensar bé al darrera. Hem de cometre els mínims erros possibles”.

Els aficionats del Barça li recorden el 2-8?

“Tots els dies sento l’amabilitat amb la qual els seguidors em tracten. No té res a veure amb el passat, ni amb promeses de futur. Hem de treballar cada dia. Cadascun dels jugadors tenen una unió gran, la masia influeix moltíssim en com els jugadors treballen junts, tots es preocupen per tots. Veure tot això és preciós. Quan Gavi va saltar al camp, se’m posa la pell de gallina de pensar en tot el què va passar, amb l’afició i els seus companys”.

El Bayern té estil propi, tradició de joc?

“El Bayern té un joc dominant i aquest any també. Juguen fent molta pressió alta i molta valentia, molta possessió. Imposa el seu estil amb la seva qualitat i sempre ha estat així i segueix el seu ADN”.

Marc Casadó

“Marc ha avançat enormement en els últims mesos. En cada partit té un rendiment molt bo. No és necessari motivar-lo de més. Ell sempre vol saber què ha de fer per millorar i per jugar millor. Ho fa molt bé”

Prepara aquests partits grans de manera diferent?

“Cada partit té les seves demandes especials i cadascun es prepara de forma diferent. Ens reunim amb els jugadors, parlem amb ells. El dia després es recuperació i avui, ja hi ha hagut molt imput, hem entrenat, hem explicat què ha de fer cadascun dels jugadors, com veiem amb el Bayern”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)