Barça

Un Barça extraordinari i un Raphinha descomunal

Champions League. Partidàs del Barça de Flick a Europa contar tot un Bayern, amb hat-trick del capità

Un Barça màgic i un Raphinha desfermat, celestial i en un moment d’inspiració absolutament increïble. La simfonia perfecta. Una nit màgica del Barça a Europa sota la batuta de Hansi Flick. Colossal el Barça a nivell coral, amb Lamine Yamal fent entremaliadures una vegada i una altra, amb Marc Casadó consagrant-se definitivament contra un rival de l’entitat del Bayern de Múnic i amb Lewandowski marcant per fi contra el seu exequip vestint la samarreta blaugrana. Tot l’equip sonant a un nivell altíssim, amb Raphinha com a solista i com a MVP del partit. Hat-trick i ovació de la grada quan ha estat substituït al minut 75. Partidàs del capità i partidàs de tot un Barça que per fi ha aconseguit mossegar el Bayern, la seva bèstia negra històrica a Europa. Gran Barça.

Raphinha i Neuer com a capitans s’han saludat durant el sorteig de camp i pilota i només un minut després Raphinha ha castigat el porter alemany amb el seu primer gol. La jugada l’ha iniciat Iñaki Peña, Balde ha connectat amb Lewandowski que ha rebut d’esquena, Pedri ha tocat per Fermín i aquí s’ha desfermat la tempesta, perquè la passada de Fermín l’ha enviat a la xarxa Raphinha després d’una cursa a camp obert i després de driblar Neuer. L’inici somiat.

El capità ha tornat a marcar en el minut 45 després de rifar-se Guerreiro i després d’un gran canvi d’orientació de Casadó. L’última bala se la reservava per la segona part: gran passada de Lamine Yamal, control de luxe de Raphinha amb el pit i pilota de nou a la xarxa.

Entremig moment també pel gol de Lewandowski. Amb el Dortmund li havia fet 5 gols al Bayern, però el d’avui és el primer amb la samarreta del Barça. Ell no l’ha celebrat, els culers sí.

El Barça ha fet un partidàs. Només vint minuts de patiment quan el Bayern més ha mossegat a l’inici. Després del primer gol de Raphinha el Bayern ha fet un pas endavant i ha marcat dos gols. Només un ha pujat al marcador. A Kane se li ha anul·lat un gol de cap per fora de joc en el minut 9 i en el minut 18 ha tornat a marcar amb una rematada acrobàtica després d’una grandíssima centrada de Gnabry.

La bona resposta del Bayern ha tingut encara una millor rèplica per part del Barça. Molta personalitat, molta intensitat, molt caràcter i molt futbol. Una nit per il·lusionar-se de veritat. L’efecte Flick.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)