Barça

Solidaritat de les penyes barcelonistes a Senegal i Panamà

La PB Dakar va donar material escolar a SOS Aldees Infantils i la Família Blaugrana de Panamà va ajudar els afectats per inundacions al seu país

Els valors solidaris del moviment de penyes barcelonistes han tornat a posar-se de manifest a diversos punts del planeta, on les entitats fan gala de la seva passió blaugrana a la vegada que apleguen forces per ajudar la població més necessitada. En aquest cas, les protagonistes són la Penya Blaugrana de Dakar i la Penya Família Blaugrana de Panamà, que han demostrat de nou que el compromís social i la solidaritat són senyes d’identitat presents en el col·lectiu barcelonista, sigui quina sigui la seva procedència.

DONACIÓ A SOS ALDEES INFANTILS DAKAR

Seguint el full de ruta marcat a la seva assemblea general, la Penya Blaugrana de Dakar va visitar recentment el centre de SOS Aldees Infantils de la seva ciutat, on els membres de la penya senegalesa van fer entrega de material escolar (motxilles, llibretes, llapis, bolígrafs, etc.) que es destinarà a nens en situació de risc i a famílies vulnerables. Aquesta donació es va fer gràcies a les aportacions dels mateixos penyistes, amb les quals es van poder adquirir els lots de material escolar. D’aquesta manera, la PB Dakar va voler contribuir a les tasques d’educació que SOS Aldees Infantils duu a terme a la seva ciutat, on acompanya i assessora famílies en risc, posant el focus sobretot en el benestar dels més petits.

AJUDA ALS AFECTATS PER INUNDACIONS A PANAMÀ

Pel que fa a la Penya Família Blaugrana de Panamà, va organitzar una recollida de roba i material escolar de forma conjunta amb el Consulat Boca Juniors Panamà, en una nova demostració que la solidaritat transcendeix qualsevol afinitat cap a un club o uns colors. La penya barcelonista i la penya ‘xeneize’ van decidir unir forces per ajudar les famílies de Viejo Veranillo, un barri a l’oest de Ciutat de Panamà que va estar durament castigat per unes inundacions causades per les fortes pluges caigudes en aquesta regió. La PB Família Blaugrana de Panamà és una de les més actives en l’àmbit solidari arreu del món, ja que duu a terme un gran nombre d’iniciatives en favor de la gent més necessitada al país centreamericà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)