Barça

Flick: “Els meus jugadors estan esperant amb moltes ganes aquest clàssic”

Hansi Flick. Prèvia del Real Madrid-Barça

Hansi Flick va jugar al Bernabéu com a jugador del Bayern de Múnic però el clàssic de demà serà el seu primer com a entrenador en aquest estadi. Ell i el seu equip arriben al partit com a líders de primera divisió i amb la moral pels núvols després del 4-1 contra el Bayern en la Champions. Avui ha parlat del bon moment del Barça i de les esperances en el clàssic de demà dissabte.

Ganes de clàssic

“Els meus jugadors estan esperant amb moltes ganes aquest partit. Tothom està molt motivat. Serà un bon espectacle”.

El sistema de joc de Flick estarà a prova contra jugadors tan ràpids com Vinícius i Mbappé

“Tenim el nostre sistema de joc molt clar. El Real Madrid és un equip amb jugadors molt ràpids sí, però el Bayern també tenia jugadors potents. Hem de tenir més possessió de pilota, fer-ho bé amb la pilota i sense la pilota. Haurem d’adaptar algunes situacions, però ho tenim tot treballat.”

Menys descans que el Madrid

“El Madrid va jugar el dimarts, nosaltres el dimecres. Ells han tingut més descans, però això és una cosa que nosaltres no podem canviar.”

Alts resultats a l’hora de traçar la línia del fora de joc

“Ens agrada pressionar molt amunt, hem d’estar molt junts i jugar de manera molt compacte. Quan hi ha massa espais entre línies això no ens beneficia. Contra el Bayern ens va sortir prou bé.”

El bon moment de Fermín. Serà titular?

“Encara no he decidit si serà titular o no. Contra el Bayern va estar molt bé. És exactament el que esperem d’ell. El seu rendiment va ser molt bo.”

La conversa amb Lamine en l’entrenament

“Parlo amb tots els jugadors. És una cosa normal. Lamine Yamal ho està fent molt bé.”

Els elogis de Vincent Kompany a Cubarsí

“Sempre té aquestes ganes de fer-ho millor. Està en el bon camí. La nostra feina com a staff és acompanyar-los en aquest camí.”

Els habituals i polèmics vídeos de la televisió del Real Madrid contra els àrbitres

“Nosaltres això no ho farem, no és el nostre estil ni el nostre deure. Jo personalment fins ara he tingut bones experiències amb els àrbitres a la lliga espanyola. Nosaltres ens hem de centrar en el joc i no ens podem desgastar en protestes.”

Molts elogis a Flick. Sent la pressió abans d’un clàssic?

“M’agrada que elogiïn la nostra feina, clar. Estem jugant bé, la connexió amb l’afició està sent molt bona. Ara estem davant d’un clàssic i volem gaudir-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)