Barça

Ancelotti: “El Barça ha canviat una mica la seva filosofia, és més directe”

L’entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al clàssic que es jugarà demà al Santiago Bernabéu (21 h). Ha fet referència al partit, al Barça, a com arriben els dos equips després de golejar en Champions i a noms propis.

Moment del Madrid

“L’equip està bé, motivat. Els clàssics sempre són partits molt competits i lluitats, molt entretinguts, una festa del futbol. Ho volem fer bé davant la nostra afició.”

Estil “arriscat” del Barça

“El Barça té una idea molt clara de joc, li està sortint molt bé i està jugant molt bé. Hem de tenir-li respecte, és un equip molt valent. Hem de preparar el partit bé i intentar jugar-lo millor. Tenim alguna cosa pensada tàcticament, però no em sembla gaire bona idea explicar-ho avui.”

Bellingham

“Està molt bé, progressant. Ha tingut problemes físics, però ara està molt bé, està aportant molt. No amb gols, però amb la seva feina, sap la importància que té. L’any passat ens feien falta els seus gols, no en teníem tant. Aquest problema enguany no el tenim, hi ha un jugador que pot marcar 30 o 40 gols.”

Fa por aquest Barça?

“Ho estan fent molt bé. En un partit com el clàssic, és molt difícil escollir un favorit. Però afortunadament ningú em fa perdre la son.”

Mbappé

“Estem satisfets amb ell. És molt important, quan no marca està també molt present. Està buscant la seva millor versió, no tenim pressa ningú. Ho farà millor, ho té tot.”

Favorit

“No ho sé, és molt difícil dir-ho, dependrà de la dinàmica del partit i de com manegi cadascú la pressió i els moments.”

Lewandowski i Modric

“Es mantenen per la seva serietat, professionalitat i la passió per jugar. No hi ha més secret per entendre la seva veterania.”

Lamine Yamal

“Ha començat la seva carrera de manera espectacular. M’agrada molt la seva manera de jugar, la seva actitud. És un jugador molt perillós. Però no ens podem focalitzar només en un rival, per molt talent que tingui, hem de centrar-nos en allò que hem de fer.”

El Barça de Flick i el canvi respecte a l’any passat

“És un equip que ha canviat una mica la filosofia, juga de manera diferent, molt més directe. Jo no vull comparar la feina amb Xavi, jo crec que va fer una feina fantàstica al Barça, amb les seves idees. Vam perdre moltes vegades. Ara és un Barça diferent que respectem igual.”

Vinícius

“Per a mi significa entrenar a un dels millors del món. Però continua sent molt humil, ha aconseguit ser el futur pilota d’or millorant i progressant moltíssim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)