Barça

Lamine Yamal ja té el seu trofeu Kopa al millor jugador sub 21 del 2024

Tot i que hi ha aficionats que ja l’haguessin situat molt a prop de la pilota d’or, Lamine Yamal, amb només 17 anys, ja té en el seu palmarès individual el trofeu Kopa al millor jugador sub 21 del 2024. L’extrem del Barça ha irromput en el futbol professional sorprenent a tots els aficionats i rivals per les qualitats tècniques i tàctiques que desvetlla en cada partit tot i debutar amb 15 anys, consagrar-se amb 16 i tenir-ne en l’actualitat 17 –fets el passat juliol–. Lamine Yamal va ser una peça clau en el títol de l’Eurocopa aconseguit per la selecció espanyola el passat estiu i s’ha endut el guardó sense cap mena de discussió: “És un orgull recollir aquest premi. Agraeixo al Barça i als meus pares i la meva àvia l’ajuda que m’han donat des de sempre per arribar fins aquí. Visca el Barça i visca la capital 304”

El del barri de Rocafonda de Mataró agafa el relleu de Jude Bellingham, que l’any passat va guanyar el trofeu per la seva temporada 2022/23 amb el Borussia Dortmund i l’inici brillant de la 2023/24 amb el Madrid.

El premi, com la pilota d’or femenina, es va instaurar el 2018, any que va anar a les mans de Kylian Mbappé. Matthijs de Ligt (2019) va ser el guanyador posterior, abans del doblet blaugrana de Pedri (2021) i Gavi (2022), per tant, Lamine Yamal serà el tercer blaugrana que guanya el premi Kopa en els últims quatre anys –tots ells puntals de la plantilla dirigida per Hansi Flick.

Els cinc primers classificats del premi han estat Lamine Yamal seguit d’Arda Güler, Kobbie Mainoo, Savinho, pel seu gran curs amb el Girona, i el central d’Estanyol, Pau Cubarí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)