Barça

El Barça, millor equip femení del 2024

Les blaugrana, reconegudes a nivell col·lectiu en la gala de la Pilota d’Or

Com no podia ser d’una altra manera, el Barça femení és el gran protagonista de la gala de la Pilota d’Or. A nivell individual, amb el segon premi consecutiu per Aitana Bonmatí i les nominacions de sis de les seves jugadores –Graham Hansen, Salma, Alèxia, Patri i Ewa Pajor acompanyen la de Sant Pere de Ribes–, però també a nivell col·lectiu. I és que després de guanyar la lliga, la copa, la supercopa i la Champions la temporada passada, el Barça ha estat reconegut com a millor equip femení del 2024, revalidant el guardó que ja va rebre l’any passat a París.

El premi l’ha recollit el president Joan Laporta, que ha encapçalat la comitiva blaugrana cap a París, que per l’equip femení ha estat representat pel directiu responsable Xavi Puig, les jugadores Caroline Graham Hansen, Alexia Putellas, Salma Paralluelo, Patri Guijarro, Marta Torrejón i el tècnic Pere Romeu, a més d’Aitana Bonmatí. “Hem d’agrair a les jugadores, que treballen molt dur per a que el Barça tingui el millor equip femení del món. Rebre aquest premi significa moltes coses, perquè és el nostre compromís en la igualtat de gènere”, ha dit Laporta a dalt d’un escenari en el que han pujat totes les jugadores mentre sonava l’himne del Barça.

Cal recordar que Jonatan Giráldez, tècnic del Barça fins a final de temporada i ara entrenador del Washington Spirit, és un dels nominats i ferm candidat a endur-se el premi com a millor entrenador d’un equip femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)