Barça

De Gea amarga el partit a Villa

El porter, el millor de l'Atlético, va estar molt inspirat, sobretot en els xuts de Villa, que es va mostrar molt actiu però no va trobar el gol

Al gran partit del Barça només li va faltar un gol de David Villa, que va estar molt actiu però va topar un cop i un altre amb David de Gea, que va acabar rebent els elogis, fins i tot, de Pep Guardiola. «Aquest noi té fusta de molt bon porter. Ha tingut una actuació memorable; amb un altre porter hi hauria hagut un altre resultat», comentava el tècnic. El porter, un producte de luxe del planter colchonero, va estar molt inspirat tant en els xuts llunyans com en les pilotes aèries i, sobretot, en els uns contra uns amb els davanters blaugrana. Sobretot en el cas de Villa. L'asturià, titular al costat de Messi i Pedro, va tenir la primera gran ocasió del partit, però De Gea va tapar molt bé l'espai i la seva rematada es va estavellar al pal. Després, tot un reguitzell d'oportunitats que li van amargar el partit: un xut llunyà, una rematada que va sortir per sobre del travesser, i un un contra un que el porter madrileny va resoldre aguantant el driblatge del blaugrana i aturant la pilota amb el cos.

Com Guardiola explicava en la roda de premsa, però, el més important és que Villa continua connectant cada cop millor amb els companys i agafant els automatismes d'una davantera molt mòbil en què no hi ha cap posició fixada al cent per cent. A més, ja ha marcat dos gols –contra el Racing i l'Hèrcules– i els espais que deixa els aprofita molt bé Leo Messi. En les dues pròximes setmanes, sense l'argentí en l'equip, és probable que hagi d'agafar més responsabilitats. Ahir, Pep el va substituir en el minut 77 per Keita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)