Barça

El Barça surt en defensa de Guardiola

En un editorial en la revista oficial, el club lloa la figura del tècnic i el protegeix de les crítiques acusatòries arribades de Madrid

El Barça va sortir ahir en defensa del seu entrenador després de les crítiques que li han caigut des del director del diari Marca, Eduardo Inda, que acusava Pep Guardiola «d'incitar a la violència» amb les seves declaracions després del partit contra l'Atlético de Madrid. El Barça va vehicular la seva defensa mitjançant la seva revista oficial, que va entregar ahir a tots els socis abans del partit contra l'Sporting. En un editorial titulat «El millor exemple» lloa la figura de Guardiola i censura les males arts que practiquen els altres. «Quan s'estima tant aquest esport [...] es pensa a gaudir de la seva bellesa. Les males arts no tenen lloc en el manual [de Guardiola]. Ni les trampes, ni les malifetes, ni les actituds violentes.» Per concloure l'editorial, s'assenyala que Guardiola conjuga a la perfecció l'essència del Barça i que «és un altaveu magnífic per apel·lar a la responsabilitat de tots a l'hora de cuidar i protegir aquest món tan meravellós que és el futbol. És feina de tots».

El director de Marca encara va anar més lluny. «Si a mi em passa qualsevol cosa, el responsable del que pugui passar serà el senyor Guardiola, que al més pur estil feixista m'ha posat a la diana amb arguments falsos, mitges veritats i saben que aquesta afirmació [pel civil o pel criminal] és extemporània». Inda va fer aquestes declaracions quan es trobava en una conferència anomenada Fútbol y memoria histórica en una universitat madrilenya. En aquest sentit, es va tornar a defensar de les paraules que va emprar en el seu polèmic videobloc tot explicant que calia aturar Messi «pel civil o pel criminal», però va matisar la frase afegint que era «dins dels límits del reglament» i que l'exseleccionador estatal, Luis Aragonés també va utilitzar aquest terme en diverses ocasions i que «ningú se li va llançar al coll».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)