Barça

Fermín Palomar

Vicepresident de l'Athletic

«És molt difícil que algú parli malament de Zubi»

Fermín Palomar va formar part de la junta liderada per Javier Uria que accediria a la presidència de l'Athletic l'any 2001, amb Andoni Zubizarreta com a reclam electoral. Ja havia estat directiu amb José María Arrate, i ara ocupa la vicepresidència al costat de Fernando García Macua. «Recordo que ens vam fixar en ell per la seva serietat, i que Uria hi confiava al cent per cent. És una persona prudent, treballadora; és difícil trobar algú que parli malament d'ell. I això que era complicat ocupar un càrrec que mai havia existit al club. A alguns directius els va costar acceptar que hi havia algú que prenia decisions importants sense consultar-los. Però ell es va guanyar el respecte», recorda Palomar.

Van ser anys complicats, sobretot des del punt de vista econòmic, però també hi va haver moments d'alegria: «La majoria de decisions que va prendre van ser bones. Amb Valverde, per exemple, la va encertar i la prova és que ens vam classificar per a Europa.» L'etapa de Zubi, però, es va cloure amb l'arribada de Lamikiz: «El president va arribar amb idees noves i ell se'n va anar. Ho vaig viure amb llàstima, però crec que ara, al Barcelona, farà una gran feina.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)