Barça

S'estima més no jugar la final al Bernabéu

«Disputarem la final on ens diguin, però prefereixo no jugar-la allà, el Madrid seria més favorit pel fet de jugar-la a casa»

L'entorn del Barça està donant voltes a la possibilitat de jugar la final de la copa al Santiago Bernabéu. La confiança de l'afició cap a l'equip blaugrana és total, i més després del 5-0 que va encaixar l'equip de Mourinho en el partit de lliga al Camp Nou. El joc més efectiu, sobre el paper del Barça, s'hi afegeix la morbositat de guanyar la copa a l'estadi de l'etern rival. Pep Guardiola es va afanyar a tancar el debat. «Disputarem la final on ens diguin, però prefereixo no jugar-la al Bernabéu. El Madrid seria més favorit pel fet de jugar-la a casa. És com si nosaltres la juguéssim al Camp Nou. A més, la història de la copa ens demostra que sempre s'escull un camp neutral», va apuntar el tècnic.

El preparador també va intentar tallar de soca-rel l'optimisme de l'entorn sobre la teòrica superioritat blaugrana en una final. «Entenc que la gent pugui estar contenta i més ara que queden més de dos mesos per a la final. A mesura que s'acosti el partit anirà baixant l'optimisme. La dinàmica d'ara és tirar cap a l'exageració, després tots estarem al nostre lloc.» Guardiola, seguint amb el seu fil argumental, també va deixar clar que la final contra el Madrid tindrà connotacions molt diferents al del partit de lliga disputat al Camp Nou. «Si aquell partit va ser difícil, la final serà el doble de complicada i més sent l'escenari d'una final.» També va deixar clar que en el doble enfrontament amb el Madrid no farà rotacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)