Barça

Valdés pateix una distensió de la càpsula posterior del genoll esquerre

El primer porter del Barça ha estat baixa d'última hora per al partit d'aquest vespre davant de l'Athletic Club

El blaugrana ha iniciat ja un tractament amb factors de creixement però no se sap quant temps estarà de baixa

Víctor Valdés pateix una distensió de la càpsula posterior del genoll esquerre. El que encara no està clar és el temps que estarà de baixa.

El porter del Barça ha estat baixa d'última hora per al partit d'aquest vespre davant de l'Athletic Club. Aquest diumenge l'ha visitat del doctor Cugat a la Clínica Quirón i ja ha iniciat el tractament amb factors de creixement, el mateix que va rebre Xavi. A la clínica, Valdés ha estat acompanyat pels metges blaugrana, Ricard Pruna i Daniel Medina.

Segons ha informat el club blaugrana, les molèsties van començar arrel del partit de dimecres amb l'Arsenal i s'han mantingut al llarg de les darreres hores.

Des de llavors, Víctor Valdés ha estat fent treball de fisioteràpia i avui ha iniciat tractament de PRP (factors de creixement). “L'evolució d'aquestes molèsties marcarà la seva disponibilitat per als propers partits”, assegura el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)