Barça

«No haurà servit de res vèncer a València si després ens deixem punts a casa»

Vilanova adverteix del perill del partit d'avui contra el Saragossa

Lamenta que Messi tingui quatre targetes quan és ell el damnificat

Barça i Madrid
«No juguem una lliga diferent a la resta. Ens podem deixar punts contra qualsevol»
advertència
«És inevitable que la gent tingui l'Arsenal al cap, però l'important és el Saragossa»
José mourinho
«No hi ha res que justifiqui una agressió. Això és esport i estem per entretenir»

Tito Vilanova va tornar ahir a oferir la roda de premsa davant dels mitjans. És la tercera compareixença pública que fa per la lumbàlgia de Pep Guardiola, ingressat a l'hospital aquests dos últims dies. «Pep està força millor, però a València va acabar malament», va confessar l'ajudant del de Santpedor, que no podia confirmar si avui el primer tècnic s'asseurà a la banqueta en el matx contra el Saragossa. «Farà tot el possible per ser-hi, però el més important és la seva salut», va dir Vilanova, que va afegir que «la seva presència és important», però que cal prioritzar la salut: «He parlat amb ell i sé que té moltes ganes de tornar.»

Ja més centrat en l'actualitat competitiva de l'equip, Vilanova va avisar del perill del partit d'avui contra el Saragossa. «Vam tenir un partit molt dur a Mestalla i és inevitable que la gent tingui al cap el partit de l'Arsenal, però la nostra feina és convèncer els jugadors que el més important és el del Saragossa», raonava per afegir: «No haurà servit de res vèncer a València si després ens deixem els punts a casa contra el Saragossa. Ens hem de centrar en el partit de demà [per avui] per afrontar bé el partit de l'Arsenal.» En aquest sentit, el tècnic blaugrana no considera que aquesta lliga sigui un món a part del Barça i del Madrid: «No juguem una lliga diferent a la resta. Hem de ser conscients que ens podem deixar punts contra qualsevol rival. Em fan més por els partits contra els equips de la part baixa. El Madrid ha perdut punts contra aquests equips i nosaltres també.»

D'altra banda, Vilanova no va voler confirmar si faran rotacions en el partit contra els aragonesos, encara que ho va deixar entreveure: «Si volem estar en totes les competicions no podem comptar amb només onze jugadors, sinó amb tota la plantilla. No són màquines. Traurem el millor equip per a aquest partit.» També va parlar sobre les rotacions de Pellegrini, tècnic del Màlaga, contra el Madrid, en què el xilè va reservar gran part del seu equip titular. «El Màlaga té prou jugadors per competir i fer un paper digne. Les alineacions les decideixen els entrenadors i, per ell, seria la millor alineació possible per competir», va apuntar i, a més, va sancionar el suposat intent d'agressió del qual va ser víctima Mourinho a Riazor. «No hi ha res que justifiqui una agressió. Això és esport i estem per entretenir la gent.»

Per acabar, també es va referir a les quatre targetes que acumula Messi. Totes quatre per accions externes al joc, com ara haver mostrat una samarreta felicitant la seva mare. «És una llàstima que un jugador com ell, amb totes les faltes que li fan, tingui quatre targetes.» Tot i això, va deixar clar que no miraran de forçar que li ensenyin la cinquena groga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)