Barça

La prèvia

pepito ramos

El Saragossa d'«El Vasco» Aguirre

Déu n'hi do l'importantíssim triomf del Barça a València (0-1). Era un dels camps més difícils de puntuar per dues raons, primer perquè el València encadenava alguns partits sense perdre i, segon, perquè jugar a Mestalla és complicat i més quan els locals estan jugant molt bé. Tots aquests esculls el Barça els va superar després d'un incert inici en què es va veure superat per un ofensiu València, però de mica en mica els blaugrana es van retrobar amb el seu joc gràcies a la convicció per guanyar i, malgrat alguns canvis estructurals de l'equip, es va imposar la qualitat tècnica i organitzativa del bloc.

Avui visita l'estadi el Saragossa, que per mà del tècnic mexicà Aguirre ha aconseguit sortir del pou de la classificació. Conscient que és molt difícil puntuar al Camp Nou, tres pilars indiscutibles de l'equip, el central Contini, l'ànima de l'equip, el capità Gabi (potser el seu millor jugador) i el migcampista tot terreny Ponzio no hi jugaran per sanció per haver vist la cinquena targeta groga. Els equips dirigits per aquest tècnic, que va entrenar l'Osasuna, l'Atlético i la selecció mexicana, estan caracteritzats per l'agressivitat, el rigor defensiu, l'ordre tàctic i la velocitat en els metres finals. Leo Franco és el seu porter experimentat que ha anat de menys a més. A la defensa, absent Contini, l'espigat Jarosik aporta solvència en el joc aeri. Al mig del camp destaca el jove Ander Herrera, nou fitxatge de l'Athletic Club per l'any que ve. Al davant els costa molt marcar, però la velocitat de Sinama i la força de Braulio s'ha de tenir en compte. El Barça, probablement sense Guardiola, però amb tots els artistes disponibles és un equip que fa olor de campió de lliga.


Pepito Ramos

Entrenador

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)