Barça

Valdés, a punt per reaparèixer

El porter va rebre l'alta ahir, però no se sap si jugarà

Puyol encara no la té, tot i que la podria rebre aquest matí

La infermeria del Barça comença a buidar-se. Un cop Jeffren va rebre dijous l'alta mèdica, Víctor Valdés va ser el següent a aconseguir-la, fet que possibilita la titularitat del porter català en el partit d'avui contra el Saragossa. Tot i aquesta disponibilitat, no és clar si serà ell qui ocuparà la porteria o serà Pinto, que es va fer una petita elongació al quàdriceps de la cama dreta dimecres passat en el partit que el Barça va jugar a Mestalla i de la qual està recuperat. «Si Valdés té l'alta mèdica és que està en condicions de jugar», va dir ahir el segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, que no va voler aclarir si serà titular avui o no. El que segur que li permetrà l'alta mèdica és jugar el partit de dimarts contra l'Arsenal en la tornada dels vuitens de final de la Champions.

Per altra banda, l'únic lesionat que queda en la plantilla –a banda de l'entrenador, Pep Guardiola– és Carles Puyol, que ahir no va rebre l'alta mèdica de la tendinopatia al genoll esquerre, però que la podria rebre aquest matí i té possibilitats de jugar. «Seria bo que pogués jugar alguns minuts, tot i que el més important és que es recuperi bé amb vista al partit contra l'Arsenal. El que no farem serà arriscar, perquè encara no té l'alta mèdica. Ja veurem què passarà demà [per avui]», va dir Vilanova.

El central de la Pobla de Segur s'ha entrenat aquesta setmana en dues sessions amb el grup i el més convenient per afrontar la titularitat contra l'Arsenal –tal com es pretén, entre d'altres coses, per la baixa de Piqué per sanció– és que avui ja disputi alguns minuts. «Ha estat perfecte en els entrenaments, però no és el mateix que competir de veritat. Haurem de valorar-ho tot plegat amb els metges», va reconèixer el segon entrenador blaugrana.

Els partits sense Víctor Valdés i Puyol

Víctor Valdés s'ha perdut tres partits de lliga per culpa de la distensió de lligaments que es va fer a l'Emirates Stadium. En els tres xocs el conjunt blaugrana ha guanyat i el seu substitut, José Manuel Pinto, només ha rebut un gol (contra l'Athletic de al Camp Nou i de penal). Per altra banda, sense Puyol, el Barça ha jugat set partits de lliga, dels quals un ha estat un empat contra l'Sporting i la resta victòries. En la copa, Puyol es va perdre, per la tendinopatia al genoll, la tornada dels quarts de final contra el Betis i les semifinals contra l'Almeria, en què el Barça va passar gràcies a un gran partit d'anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)