Barça

Reconeixement global

La premsa mundial tria l'elogi abans que la polèmica arbitral

Fins i tot alguns diaris anglesos acusen Wenger d'utilitzar excuses

Tot i les queixes d'Arsène Wenger per la polèmica expulsió de Van Persie al Camp Nou, ahir la premsa internacional coincidia a destacar l'autoritat del Barça i l'exhibició de Messi per sobre de qualsevol jugada puntual del partit. L'Equipe –en la foto de la dreta–, el diari de referència de la premsa esportiva europea, dictava sentència en portada: «Indiscutible. 19-0! Les xifres són encara més significatives que el resultat final, tot i que l'estúpida expulsió de Van Persie en el segon temps va ser un handicap per a l'equip londinenc.» Mentre la premsa argentina destacava lògicament els mèrits de Messi –una àmplia foto de la celebració de l'1-0 omplia la portada d'Olé i La Nación també l'elogiava: «Amb el Barcelona fa meravelles»–, a Itàlia els grans titulars eren per a la desfeta del Roma, però també dedicaven un espai a ressaltar el bon joc del Barça. «Mireu l'increïble gol de Messi», titulava el Corriere dello Sport sobre una foto del moment en què Messi va aixecar la pilota per sobre d'Almunia.

Més significatives són les anàlisis que feien ahir els diaris anglesos sobre la derrota gunner. The Guardian, per exemple, deixava de banda la polèmica arbitral i centrava la crònica del partit en l'actuació de Messi: «Durant 135 minuts, el radar de Messi va estar apagat, però quan el blaugrana va despertar, l'Arsenal no va tenir res a fer.» El diari anglès, a més, destacava el mal dia de Cesc: «La tornada a casa de Cesc el deixa afligit i amb sensació de culpabilitat.» El Daily Telegraph coincidia a col·locar una foto de Leo en portada –«L'Arsenal, hipnotitzat per la màgia de Messi», deia el titular adjunt–, i el més dur a l'hora de valorar les queixes de Wenger era The Independent. El seu corresponsal a Barcelona carregava contra el discurs de Wenger. «L'Arsenal s'aferra a l'excusa després d'una altra humiliació contra el Barcelona.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)