Barça

BARÇA

Cimera dels responsables tècnics i directius

Rosell aplega el cos tècnic i els executius de més rang per unir esforços i unificar discursos en la part clau de la temporada

Arriba la part més determinant de la temporada, una sèrie de partits transcendentals plena d'intensitat i també de pressions externes, i ahir el cos tècnic i els directius del Barça van fer pinya amb una trobada d'una hora i mitja a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí en què van participar tant els màxims responsables de la plantilla –Pep Guardiola i Tito Vilanova–, com els de la directiva –Sandro Rosell i també el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu– i els executius amb més influència: el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta; el director general, Antoni Rossich, i el responsable de relacions externes, Manel Estiarte. Els continguts exactes que es van tractar durant la reunió no van transcendir, però l'objectiu genèric era fer balanç de la situació actual de l'equip i unificar una mateixa línia de discurs amb vista a unes pròximes setmanes que seran especialment intenses tant des del punt de vista esportiu com comunicatiu.

Fonts del club explicaven ahir que els punts cabdals de la trobada giraven al voltant d'aquesta recta final i no pas de la planificació del curs que ve. I que no s'havien produït recriminacions entre els uns i els altres. Tot al contrari. En la reunió la directiva hauria aprofitat per expressar al cos tècnic la seva satisfacció pels bons resultats obtinguts fins ara i pel fet que l'equip aspiri a tots els títols. També recordaven que aquest tipus de trobades han estat constants durant els últims mesos; Rosell solia organitzar-les al seu domicili particular, però ahir es va desplaçar a la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)