Barça

Mauricio Pochettino

Tècnic de l'Espanyol

«Hem mantingut el nostre estil i marxo molt orgullós de l'equip»

«Hem tingut el partit controlat durant 30 minuts, però l'1-0 ens ha passat factura»
«És difícil jugar contra un equip que t'obliga a córrer sempre darrere la pilota»
«Crec que hem estat intensos; més intensitat hauria significat violència»

A Mauricio Pochettino se li havien escapat els tres punts, però lluny de fer una anàlisi negativa de la derrota, va recordar que s'enfrontaven al campió de la lliga i al finalista de la Champions, i va voler ressaltar la bona imatge oferta per l'Espanyol, sobretot durant la primera mitja hora de joc. «Hem respectat la nostra filosofia i en els primers trenta minuts el partit estava ben controlat, amb el joc interior del Barça desactivat. Fins i tot els hem obligat a fer canvis de joc llargs, amb el perill que això suposa. Però el primer gol ens ha passat factura», va afirmar, repassant el guió que els havia conduït al 2-0. Pochettino, generós amb el seu equip, va assegurar que se sentia orgullós dels seus jugadors i de l'actitud amb què havien afrontat el partit: «Hem intentat no acumular jugadors en defensa, sinó tenir la pilota i utilitzar els nostres arguments futbolístics de sempre.» A més, va deixar entreveure que la lluita per les places europees no depenia del derbi, sinó de les tres jornades que vindran a partir d'ara. «Ja vaig dir en la prèvia que per guanyar aquí havies de vorejar la perfecció. Hem pagat car dues jugades desafortunades que han valgut dos gols. I a més, si en aquest tipus de partits no ets efectiu de cara a porteria, ho acabes pagant.»

Com li ha succeït a tants altres equips que visitaven el Camp Nou, l'Espanyol es va veure superat pel joc de possessió del Barça. Una circumstància que Pochettino justificava així: «És difícil jugar contra un equip que et fa córrer contínuament darrere la pilota. A l'equip l'he vist molt intents i jugant amb la màxima concentració, però posar-hi més intensitat, ja s'hauria convertit en violència.»

Per acabar, Pochettino va voler destacar una vegada més el mèrit que suposa afrontar un derbi amb un equip tan jove: «Hi havia alguns jugadors que trepitjaven per primera vegada aquest camp i em sento orgullós de tots ells. S'enfrontaven a campions del món i estic molt satisfet de la feina que han fet. En el futur, segur que aquesta experiència ens servirà.»


LES ERRADES


la possessió


L'AGRESSIVITAT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona