Barça

Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

«Ara ja no hem de mirar enlloc més, depenem de nosaltres»

«Hem fet una excel·lent primera part. L'equip ha estat sencer i era complicat»
«Ens queda un punt per guanyar i l'hem de fer a Llevant. El Madrid guanyarà segur»
Serà una final molt maca. Tenen solvència i dos equips extraordinaris»

Pep Guardiola estava convençut que el Real Madrid els exigiria estar al màxim fins a l'última jornada de lliga. Les ensopegades al Bernabéu contra l'Sporting i l Saragossa, però, han donat la possibilitat de sentenciar la lliga al Barça dimecres si puntua contra el Llevant. «Ara ja no hem de mirar enlloc més, depenem de nosaltres. Ens queda un punt i l'hem de fer a Llevant», va dir. El tècnic blaugrana està convençut que els de Mourinho guanyaran dimarts el Getafe.

Guardiola també estava molt satisfet amb el partit que havien fet els seus jugadors contra l'Espanyol, un equip que en les últimes temporades els havia creat molts problemes. «Hem fet una primera part excel·lent. Després del gol, potser hem abaixat una mica la tensió, però l'equip ha estat molt sencer i ficat en un partit complicat, perquè si perdíem, la lliga es tornava a obrir», va afirmar. L'entrenador va reconèixer que no sabia com respondria l'equip després d'afrontar un mes d'abril duríssim «amb fatiga psicològica i física». Per aquest motiu, va elogiar més que mai els seus jugadors. «L'equip s'ha tornat a preparar mentalment d'una manera fortíssima.»

Guardiola, que va assegurar que no dosificarà els seus futbolistes fins que no guanyi el títol, no es va mostrar preocupat perquè Leo Messi es va quedar sense marcar. Per Pep, l'argentí va fer un partit extraordinari. «La seva primera part ha estat de bojos. Ha donat quatre o cinc assistències i ens ha ajudat en la pressió. És el nostre jugador més determinant i l'única cosa que li interessa és ajudar l'equip a guanyar títols.» Qui també va rebre les lloances del tècnic va ser el jove Fontàs, el nou lateral esquerre titular. «És d'admirar el partit que ha fet en una posició que no és la seva.» I el seu substitut, Abidal, que després del partit va rebre la visita dels metges que el van operar al vestidor. «És un plaer tornar-lo a tenir. És un gran jugador i una gran persona.»

Finalment, va parlar del Manchester United, un equip de molta «solvència» i del qual va destacar que no ha encaixat cap gol en les primeres parts al seu camp aquesta temporada. «Tenen dos equips extraordinaris», va concloure.


el derbi


el títol


united

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona