Barça

Cordialitat total al Club de Golf El Prat

Sandro Rosell i Dani Sánchez Llibre fan palès que la relació entre els dos clubs està reconduïda

A tres quarts de tres de la tarda, es va celebrar a la vela VIP del Real Club de Golf El Prat, a Terrassa, el tradicional dinar de directives abans del derbi ciutadà entre el Barça i l'Espanyol. Els dos presidents, Sandro Rosell i Dani Sánchez Llibre, van fer palès que la sintonia entre tots dos és molt bona i que la relació entre les dues entitats ja està reconduïda després de l'etapa amb Joan Laporta a la presidència. Cap dels dos va voler fer declaracions prèvies al partit, però no van dubtar a posar per als fotògrafs agafant dos pals de golf, en referència al lloc on es va celebrar el dinar i que aquests dies acull l'obert d'Espanya de golf. Per part del FC Barcelona, van assistir al dinar deu directius, entre ells Rosell, i el director general, Antoni Rossich. L'Espanyol també va enviar una comitiva d'onze persones. El germà del president, Josep Sánchez Llibre, també hi era.

El vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, va confirmar que les relacions entre els dos clubs «són de cordialitat, com ha de ser» i es va mostrar convençut que el duel contra els blanc-i-blaus «serà complicat». També va tenir un record per a Severiano Ballesteros. «És la notícia trista d'ahir i del dia d'avui. L'esport ha perdut un gran esportista; un gran professional i, a banda, era una persona molt culer i molt barcelonista.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona