Barça

Oposicions aprovades

Fontàs torna a demostrar la seva maduresa amb el primer equip

Va jugar de titular al lateral esquerre, igual que a Anoeta

Andreu Fontàs té tots els números per ser integrant de la primera plantilla del Barça la propera temporada. Les baixes de Milito, Puyol, Abidal, Maxwell i Adriano han deixat un forat a la defensa, i Guardiola ha escollit el banyolí del filial com l'home que pot ser el recanvi perfecte a les primeres espases a la zona de contenció. Ahir va tornar a jugar de titular, un altre cop al lateral esquerre, com va fer a Anoeta per les baixes de Maxwell, Adriano i Puyol. Va disputar 71 minuts, fins que el tècnic de Santpedor va fer entrar Abidal, que tot just acaba de tornar de la recuperació de l'operació al fetge i no està a punt per jugar noranta minuts. Fontàs està aprofitant les oportunitats que li dóna Guardiola per aprovar les oposicions per ser membre del primer equip i tot indica que ho està fent amb bona nota. Central pur, ahir es va moure com a lateral esquerre amb encert i només Callejón el va poder desbordar en una acció que no va tenir cap conseqüència. No es va complicar la vida i es va acoblar a l'engranatge del primer equip de manera natural i sense cap ensurt.

El Barça B destaca per tenir una línia defensiva molt bona amb Muniesa, Bartra i Fontàs. D'aquest trio de qualitat qui té ara la pole position a la graella de sortida és el banyolí. Un Fontàs que també s'ha revelat com un futbolista polivalent amb la seva tasca al lateral. Una mobilitat en defensa que agrada molt a Pep Guardiola. La temporada vinent es revela com un repte impressionat per al Barça, i en aquest futur pròxim la defensa haurà de viure una remodelació important, ja que Milito no continuarà en la plantilla i aquí s'obre de bat a bat la porta perquè un dels centrals del filial s'hi faci un lloc. Fontàs ha fet mèrits i no desaprofita les oportunitats i de ben segur que encara tindrà més minuts en els tres últims partits de lliga per continuar agafant experiència i seguir demostrant la seva fiabilitat de jugador de primera divisió. Les inversions del Barça aquest estiu indiquen que seran per reforçar la davantera i la medul·lar, amb el desitjat Cesc Fàbregas. A la caixa blaugrana no hi ha prou ingressos per gastar més diners en un defensa i per això tindrà un paper important algun noi del filial de Luis Enrique. El dubte és si serà Muniesa, Fontàs o Bartra. Un dels tres serà l'escollit i qualsevol minut pot ser decisiu per guanyar-se la plaça per fer el màster amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona