Barça

Bojan i Maxwell reben l'alta mèdica

El Barça ha tornat aquest dilluns als entrenaments per preparar el partit de dimecres contra el Llevant

L'aerolínia Turkish Airlines portarà l'equip a Wembley de franc i en un avió pintat de blaugrana

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, recupera efectius per al tram final de la temporada. Bojan Krkic i Maxwell han rebut aquest dilluns l'alta mèdica. El de Linyola tenia una ruptura parcial del lligament encreuat posterior del genoll esquerre que va patir durant el partit contra l'Almeria al Camp Nou del dia 9 d'abril. Des de llavors, havia seguit tractament conservador, tot i que ja feia uns dies que havia treballat amb l'equip amb normalitat. Pel que fa a Maxwell, se li va diagnosticar una pubàlgia després del partit de lliga contra l'Osasuna del dia 23 d'abril, i des de llavors, el defensa blaugrana no ha tornat a jugar.

Després de la victòria davant l'Espanyol per 2-0 d'aquest diumenge al Camp Nou, el Barça ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb l'objectiu de preparar de la millor manera possible el compromís de dimecres contra el Llevant. L'equip blaugrana depèn de si mateix per endur-se la que seria la tercera lliga consecutiva.

Vol de franc a Wembley

Per altra banda, el president de l'aerolínia Turkish Airlines, Hamdi Topçu, ha anunciat que la seva companyia portarà de franc el Barça fins a Londres per disputar la final de la Champions League davant del Manchester United, i ha assenyalat que “s'està intentant que ho facin en un avió pintat de blaugrana”.

Els colors del club català no es pintarien per a l'ocasió, sinó que es tracta d'un avió que opera línies regulars durant tot l'any i que portaria aquesta tintura per l'acord de patrocini entre l'aerolínia turca i el FC Barcelona.

No obstant, Topçu ha descartat un dispositiu especial per portar els aficionats fins a Londres, ja que la seva companyia no té permís per volar regularment entre la capital catalana i l'anglesa.

Sahin, primer fitxatge del Reial Madrid

El Reial Madrid ha confirmat aquest dilluns el fitxatge del migcampista turc Nuri Sahin, que en les últimes temporades ha jugat en el Borusia Dortmund. Sahin s'ha compromès amb el club blanc per a les pròximes sis temporades.

“El Reial Madrid i el Borusia Dortmund han arribat a un acord per al traspàs del jugador Nuri Sahin, que quedarà vinculat al club les pròximes sis temporades”, recull un breu comunicat, que està penjat a la pàgina web del Reial Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)