Barça

“Tenim plena confiança en els àrbitres i els comitès”

Foc nou. El portaveu de la junta directiva convida a respectar la feina dels col·legiats per no “dibuixar més conflictes”; el club farà una visita institucional a Qatar amb Guardiola i Vilanova

La temporada que ja acaba ha estat molt marcada per la polèmica arbitral. El FC Barcelona, de fet, va presentar un escrit a la federació espanyola demanar els criteris que seguien per sancionar o no un futbolista, arran de la denúncia a Gerard Piqué a mitjan temporada. El portaveu de la junta, Toni Freixa, però, va confirmar ahir que no han rebut resposta a la seva demanda i les seves paraules van demostrar que amb el final de la temporada ha arribat també el final de les queixes. “Vam demanar quins criteris seguien per sancionar i no hem tingut resposta, però això ja és un tema del passat. Ho vam fer per defensar el club i el nostre jugador, però és un tema oblidat”, va afirmar el portaveu blaugrana. Freixa va voler afegir que el Barça té “plena confiança” en els àrbitres i els seus òrgans directius: “Estem convençuts de la seva honestedat i no tenim la intenció d'alimentar la polèmica.” De fet, va instar “tothom” a deixar treballar els col·legiats en pau.

Viatge acordat a Qatar


Un dels darrers actes de Pep Guardiola com a entrenador del FC Barcelona serà un viatge de tres dies a Qatar, pactat en l'acord de patrocini amb Qatar Foundation. El preparador de Santpedor estarà acompanyat, els propers 28, 29 i 30 de maig, entre d'altres, per Tito Vilanova, a més d'Andoni Zubizarreta i Sandro Rosell. El portaveu de la junta, també va aprofitar per aclarir que la decisió sobre el nomenament de Vilanova com a nou tècnic “es va prendre com tota la resta: els executius la proposen i la junta decideix”.

Per altra banda, Freixa va recordar que, de moment, el Barça no pensa despenjar la samarreta retirada a Iñaki Urdangarin del Palau Blaugrana: “La presumpció d'innocència es desvirtua amb una resolució judicial ferma; la posició respecte a aquest exjugador brillant no ha canviat.”

Segons va anunciar Toni Freixa, la propera reunió de la junta serà al Museu Dalí de Figueres el 4 de juny, dos dies abans que se sortegi la llista de nous compromissaris, que ho seran durant els propers dos anys. En referència a la grada jove al Camp Nou, el portaveu blaugrana va afirmar que “continua el seu procés amb els Mossos d'Esquadra”.

Reformes a l'esplanada i a la ciutat esportiva

En espera de la construcció d'un nou Palau Blaugrana, properament el Barça farà unes reformes requerides per l'Eurolliga a la zona de serveis, la sala de premsa i les sortides d'emergència. A més, Toni Freixa va anunciar que l'Oficina d'Atenció al Barcelonista, igual que les oficines d'atenció a les penyes i especialitzada, es traslladaran al Palau Blaugrana 2, conegut com a Picadero, ja que s'amplia la botiga. Al pavelló, a més, es farà una sala París, un nou auditori multiusos. A més, en els propers mesos s'ampliarà l'oferta d'hostaleria i restauració que hi ha actualment a l'esplanada del Camp Nou. A la ciutat esportiva també hi haurà reformes. El Barça aixecarà un pavelló per a les categories inferiors de les seccions en la parcel·la que el club va recuperar l'any 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)