Barça

La teranyina defensiva dura 67 minuts

Espanyol. Els blanc-i-blaus van acaronar la proesa amb un eixam que va esmorteir la qualitat blaugrana

L'Espanyol feia uns quants partits que tenia un rumb desconegut quant a la intensitat de joc. La victòria contra l'Atlético va ser un miratge per a un equip que suma cinc derrotes en els últims sis enfrontaments de lliga. Ahir, els homes d'Aguirre van tornar a perdre, però ho van fer dempeus i portant el partit al seu terreny. El tècnic mexicà estava molt escarmentat del 4-0 de l'any passat al Camp Nou. Aquell partit va ser qualificat pel preparador blanc-i-blau com la seva pitjor direcció des de la banqueta. La lliçó estava apresa i el full de ruta era fer un matx similar al que es va desenvolupar contra els colchoneros. El Vasco va disseminar a tot el terreny de joc els seus jugadors fent una pressió ordenada però sense caure en el parany de quedar-se a la cova com l'any passat. La solidaritat defensiva va ser total entre tots els membres de l'equip, començant per Sergio García, Thievy i Torje, els homes del davant, i seguint amb la feina multiplicadora del trivot. Això va dificultar la circulació de pilota d'un Barça molt espès, lent i sense profunditat. Un eixam defensiu que va adormir els blaugrana, que es desesperaven amb el pas dels minuts. La teranyina defensiva, ajudada per un xic de fortuna, va resistir fins al minut 67. En aquell moment, Neymar es va inventar una genialitat i va assistir al segon pal Alexis, que va fer el gol.

Lluny d'arronsar-se, els blanc-i-blaus van continuar buscant fortuna estirant-se més en atac contra un rival nerviós i que demanava l'hora. El Camp Nou va sospirar en veure com els tres punts es quedaven al seu feu i l'Espanyol es lamentava per no haver tret un premi major i merescut pels mèrits fets. Tot i això, la imatge dels homes d'Aguirre surt reforçada del derbi gràcies al seu coratge i entrega.

L'Espanyol surt dempeus del Camp Nou gràcies al seu coratge i entrega

Casilla deixa una mà prodigiosa per al record

El porter d'Alcover és un dels grans actius de l'Espanyol i, després de signar memorables actuacions, ahir va tornar a deixar petjada al Camp Nou. Un duel de màxima exigència on el tarragoní va sortir victoriós en els seus duels directes. En la retina de la parròquia blaugrana quedarà desada una mà prodigiosa a una rematada de cap d'Alexis. Era l'aturada de més mèrit d'una nit dolça per a Casilla, que encara espera que el club li truqui per ampliar el seu contracte, que acaba el 30 de juny del 2015. Mèrits n'està fent a dojo, i ben segur que posaran fil a l'agulla aviat per lligar un futbolista que és un dels ídols de l'afició blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)