Barça

Masip ja té l'alta i Piqué arriba a temps a la sessió

Gerard Piqué no va jugar ni un minut en la segona jornada de la fase de classificació de la Champions contra el PSG, però tot i això va ser el jugador escollit per la UEFA per passar el control antidopatge. El defensa blaugrana, però, va tardar més del previst i l'equip no tenia prou marge de temps per esperar-lo. Es va decidir que es quedés a fer nit a París, on també es va quedar el doctor del primer equip Ricard Pruna. Curiosament, els seus pares i el seu representant, Arturo Canales, havien escollit aquest desplaçament per veure l'equip en directe.

Malgrat aquest contratemps, Piqué ahir al matí va arribar a l'hora per participar en l'entrenament que l'equip va fer a la ciutat esportiva després de la derrota contra el PSG al Parc dels Prínceps. Els jugadors blaugrana van
començar a preparar el partit en què dissabte s'enfrontaran al Rayo Vallecano a Madrid, amb el repte de continuar la bona marxa en la competició de lliga i reforçar encara més el lideratge en solitari que tenen.

En la sessió d'ahir, Neymar i Douglas van fer treball específic. El lateral brasiler va caure a última hora de la convocatòria per viatjar a París per culpa d'una contusió al peu que dilluns encara li generava molèsties. Van participar en l'entrenament quatre jugadors del Barça B. Als ja habituals Munir i Sandro, que s'estan convertint els revulsius en atac en els últims partits, s'hi van afegir Grimaldo i Sergi Samper.

La notícia més positiva de la jornada va ser la reaparició del porter Jordi Masip, que ahir ja va rebre l'alta mèdica. Fa quatre setmanes es va fracturar el cinquè dit de la mà dreta, però ara ja està a disposició de Luis Enrique. Tenint en compte que ara mateix Claudio Bravo és el titular en la lliga i Ter Stegen ho és en la Champions, és molt probable que per al jove porter català li tingui reservada la tercera competició oficial que queda per disputar: la copa del Rei.

EL PORTER

Ja està a disposició de Luis Enrique, que el podria fer jugar en la copa del Rei

EL CENTRAL

Va fer nit a París perquè la UEFA el va escollir perquè passés el control d'antidopatge

Una visita molt especial

Abans de l'inici de l'entrenament, la plantilla del FC Barcelona va rebre una visita molt especial. Àngel Mur, el que va ser fisioterapeuta del primer equip durant 33 anys, es va acostar a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, on va saludar els jugadors i Luis Enrique i membres del seu cos tècnic. Mur va abandonar el club l'any 2006 perquè es va jubilar. Carismàtic, va ser molt més que un fisioterapeuta, perquè també era un confessor i conseller de molts jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)