Barça

Martín Montoya es manté a l'espera

La seva situació. Ha jugat els dos últims partits però el retorn d'Alves el podria portar a l'ostracisme de l'inici

La situació de Dani Alves no està deslligada del futur de Martín Montoya en el FC Barcelona. El lateral format en el planter es troba en un moment difícil de la seva carrera perquè no està tenint oportunitats amb Luis Enrique a la banqueta. Sí que és cert que ha disputat els dos últims partits com a titular –contra l'Osca en la copa del Rei i el Còrdova en la lliga– però s'ha de tenir en compte, sobretot en el segon cas, que Dani Alves estava lesionat.

Montoya ja ha manifestat públicament que li agradaria buscar una sortida en forma de traspàs. L'11 de desembre passat, el seu representant, Juan de Dios Carrasco, es va reunir amb el director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, per manifestar-li que la posició del jugador era ben ferma i que calia trobar una solució. Fins aquell moment només havia jugat 90 minuts entre totes les competicions i la paciència de Montoya estava “esgotada”. A dia d'avui, i malgrat els dos partits de titular, el pensament del lateral de Viladecans és pràcticament el mateix. Sap que al seu davant hi ha Dani Alves i que el tècnic està repartint els pocs minuts restants entre Douglas, Adriano i ell. De moment, es mantindrà a l'espera i que algun dels clubs que el vol faci una proposta al Barça per ell. Hi ha diversos equips europeus interessats en Montoya, com per exemple el Juventus de Torí i el Liverpool. Són entitats econòmicament fortes que podrien pagar un traspàs i mantenir-li la fitxa que actualment cobra en el FC Barcelona. O si més no, acostar-s'hi molt.

El Barça, de moment, no ha rebut cap proposta de cap club i no espera notícies sobre aquest assumpte en breu. Potser passat festes i amb l'obertura del mercat d'hivern, l'1 de gener, la situació es comença a activar. La intenció del club blaugrana, però, és no desprendre's del jugador perquè encara no sap si podrà fitxar la propera temporada i no es vol quedar sense un futbolista que, en paraules de Zubizarreta, “ens estimem molt”. Caldrà veure, però, si l'entrenador asturià li dóna alguna oportunitat més en els primers partits del 2015 que el portin, com a mínim, a reflexionar. Són molts els companys d'equip que li han mostrat el seu suport i li han recomanat que reflexioni i s'acabi quedant.

Montoya, que va renovar pel Barça el març passat fins al juny del 2018 i es va fixar una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros, ja va fer allargar molt les negociacions perquè no tenia clar si disposaria de minuts.

SITUACIÓ

Continua volent marxar però esperarà que arribi alguna oferta per ell

EL CLUB

No té constància de cap proposta i no s'esperen moviments immediats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.