Barça

Gumbau s'estrena amb el primer equip del Barça

Titular. El futbolista, que va aterrar al club blaugrana aquest estiu procedent del filial del Girona, va entrar en la convocatòria de Luis Enrique a última hora i va jugar d'inici a Elx

Gerard Gumbau recordarà sempre més el Martínez Valero d'Elx, ja que passi el que passi amb la seva carrera futbolística, el camp de l'equip il·licità quedarà en el record com el terreny de joc a on va debutar amb el primer equip del Barça en partit oficial. A més, el jove futbolista gironí ho va fer per la porta gran, o el que és el mateix, començant el partit com a titular i jugant els noranta minuts.

Després de gairebé una vida en el futbol de base del Girona –s'hi va incorporar en categoria aleví procedent del Cassà–, el de Campllong ha vist com els esdeveniments esportius es precipitaven en l'últim any fins a la culminació d'ahir. Convertit en una peça prou utilitzada per Eusebio en el filial, on ja suma 18 partits jugats i ha superat els mil minuts disputats, Gumbau va rebre de sorpresa la trucada de Luis Enrique, que li va confirmar que entrava en la convocatòria per jugar la tornada dels vuitens de final de la copa contra l'Elx. La baixa d'última hora de Samper li va obrir les portes del primer equip, i el tècnic asturià hi va confiar d'inici.

Còmode i sense titubejar en el seu primer dia amb el primer equip, Gumbau va complir en el seu paper de guardar l'esquena dels seus companys al mig del camp (Sergi Roberto i Rafinha en la primera part, i també Halilovic en la segona) des del mig centre defensiu. D'intensitat, no n'hi va faltar, sobretot en la primera part, quan el de Campllong va ser l'encarregat de provocar les tres primeres faltes de l'equip. En la segona part, i amb el partit sentenciat, la seva participació també va disminuir.

Gumbau, de 20 anys, s'afegeix a una llista de futbolistes de la demarcació de Girona que han debutat amb el primer equip del Barça, i en què els últims noms a entrar-hi han estat Muniesa, de Lloret, Fontàs, de Banyoles, i Deulofeu, de Riudarenes.

Segons el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, el fet d'haver jugat més de 45 minuts amb el primer equip blaugrana comportarà una compensació econòmica per al club de Montilivi.

LA XIFRA

90
minuts
va jugar Gerard Gumbau amb el primer equip del Barça el dia del seu debut oficial.

PREMI AL GIRONA?

El futbolista va jugar més de 45 minuts, per tant el Girona rebrà una compensació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona