Barça

VÍCTOR RODRÍGUEZ

MIGCAMPISTA DE L'ELX

“Aquest partit no tindrà res a veure amb els de copa”

Víctor Rodríguez està fent un excel·lent curs a l'Elx, on és titular indiscutible i segon màxim golejador de l'equip

El català no descarta donar la sorpresa contra el Barça i encadenar el quart partit sense perdre

Estem en el millor moment, i això ens permet ser una mica més optimistes
que fa unes setmanes

A poc a poc i bona lletra. Aquesta és la filosofia de vida de Víctor Rodríguez (Sabadell, 23 de juliol del 1989), que després de passar per les categories inferiors del Barça no va dubtar a anar pas a pas per arribar a l'elit. Va jugar un curs cedit al Vilajuïga i tres temporades al Badalona, des d'on va obrir els ulls dels observadors del Saragossa, que el van incorporar per al seu filial. Al club aragonès va continuar progressant, fins a guanyar-se un lloc en el primer equip. I amb el descens, no va dubtar a quedar-se un any, baixar un graó per pujar-ne dos, per tornar a primera a les files de l'Elx, on ja és titular indiscutible i el segon màxim golejador de l'equip, amb tres dianes.

Tot i les dificultats que té l'Elx aquest curs, el seu rendiment és excel·lent...
Em sento molt còmode, tant al club com a la ciutat. Tinc la confiança de l'entrenador i dels companys, i això ajuda molt. Després de l'explosió de Saragossa m'estic consolidant, intentant aprofitar els minuts per demostrar que la primera divisió és la meva categoria, on puc mostrar el meu futbol i jugar contra els millors jugadors del món. Estic satisfet amb el meu rendiment i amb el de l'equip.
Què significa per a vostè enfrontar-se al Barça?
Serà un partit molt maco. Jugar contra un equip amb el nivell del Barça sempre és especial, i més amb el gran ambient que hi haurà al Martínez Valero, amb pràcticament totes les entrades exhaurides. I després, és clar, jo vaig estar en el futbol de base del Barça i tinc amics en la primera plantilla, com ara Jordi Alba i Sergio Busquets.
El Barça arriba al partit en un bon moment, però l'Elx ha encadenat tres partits sense perdre i ha sortit de la zona de descens...
Som conscients que ens espera un partit molt difícil, ja que ens enfrontem als millors jugadors del món. A més, Messi arriba en plena forma. Nosaltres, però, estem en el millor moment, i això ens permet ser una mica més optimistes que fa unes setmanes.
Creu que els afavoreix que el duel arribi enmig de l'eliminatòria de copa del Barça contra l'Atlético de Madrid?
El Barça està acostumat a jugar partits entre setmana i de diferents competicions. A més, té una plantilla àmplia per no notar l'acumulació de partits. Encara que Luis Enrique faci rotacions, esperem un Barça de moltíssim nivell i haurem de fer un partit perfecte per aconseguir algun punt.
Fa molt poc que van caure eliminats de la copa contra el Barça, i per un global de 9-0...
No crec que es pugui extreure cap lectura d'allò. Al Camp Nou ens van guanyar àmpliament i la tornada va quedar molt condicionada. Ara seran 90 minuts i amb 0-0 en el marcador. Aquest partit no tindrà res a veure amb els de copa.
Com s'atura aquest Barça?
Hem d'aconseguir que ells estiguin incòmodes a la gespa. Si jugadors del nivell de Messi, Iniesta o Xavi se senten còmodes, és molt complicat poder aturar-los. Haurem de jugar amb molta intensitat, estar ben junts, treballar molt bé les ajudes defensives i sortir al contraatac amb criteri. Quan tinguem la pilota, a més, haurem de mantenir-la una mica, descansar amb la possessió, ja que de poc ens servirà només refusar i córrer.
Tot i la crisi institucional que viu el club, l'equip està assolint bons resultats...
Realment, és una situació molt incòmoda. Nosaltres intentem evadir-nos, però no negaré que no agrada que passin aquestes coses. Sempre vols que els temes extraesportius quedin de banda, però això a la llarga és molt difícil. El que vol l'equip és fer la feina i que només es parli de futbol, el primer pas per assolir l'objectiu de la permanència a la primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)