Barça

Johan Cruyf fet poesia

Festival poètic i Carabén. El cantant de Mishima pronunciarà una conferència sobre el mite blaugrana en el Festival Bouesia

Sempre s'ha dit que el futbol que practica el Barça, basat en el model de Johan Cruyff és pura poesia futbolística. I ara la figura del gran mite futbolístic blaugrana i la poesia s'entrecreuen de veritat com un dels plats forts de l'edició del Festival d'Acció Poètica Bouesia que se celebra aquests dies a les Terres de l'Ebre, concentrat especialment a Deltebre i que durarà fins a l'1 d'agost.

Poesia i Cruyff protagonitzaran la conferència que el 23 de juliol oferirà el cantant de Mishima, David Carabén, sobre l'exjugador i exentrenador del Barça. “La poesia de Cruyff radica a haver sabut inscriure hipèrboles lliures en un equip de futbolistes, a haver recuperat la lleugeresa festiva del joc”, indica Miquel Àngel Marín, codirector juntament amb Rafel Tormo del festival Bouesia. Cruyff també és el protagonista del cartell d'enguany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)