Barça

Iniesta lloa el trident i no dóna la lliga per guanyada

Prudent. El migcampista manxec assegura que el Real Madrid sempre és perillós i que no es poden confiar, i reitera que es vol retirar al FC Barcelona, amb el qual pretén seguir guanyant

Andrés Iniesta està gaudint moltíssim en la seva primera temporada com a primer capità del FC Barcelona. L'equip funciona i, en espera de la mica de sort necessària, està en molt bones condicions de repetir el triplet, un fet que seria inaudit i històric. “Fa uns anys semblava impossible guanyar de nou un triplet, i sis anys després hem demostrat que es podia fer. L'equip dóna mostres de solidesa i que any rere any aspira als títols”, va afirmar en un acte publicitari. El manxec considera que una de les claus per seguir guanyant és ser “humils” i pensar que pots perdre en cada partit. Per aquest motiu, i malgrat la diferència de punts respecte als seus perseguidors, no dóna la lliga per guanyada ni, encara menys, descarta el Real Madrid en la lluita pel títol. “El Madrid és sempre perillós. Són grans equips que lluiten per totes les competicions i hem d'intentar que els títols caiguin del nostre costat. Queden moltíssims punts. Qualsevol partit o situació pot escurçar les distàncies. No creiem que la lliga estigui guanyada.”

Iniesta, com la resta de barcelonistes, disfruta moltíssim jugant al costat de Messi, Neymar i Luis Suárez, tres futbolistes que formen un trio atacant que és l'enveja de tot el món. “És el millor perquè es reuneixen tres jugadors impressionants en un club ideal per poder fer-ho. Tant de bo juguin junts molt temps. Per mi, és el millor trident de la història”, va assenyalar. En la seva posició, aquesta temporada ha arribat Arda Turan, a qui elogia i amb qui es veu compatible. “Destaca el seu talent, la seva qualitat, la seva manera d'entendre el joc, de jugar i d'associar-se. Ha vingut a un equip ideal i idoni per al seu joc. Podem jugar junts, com ja s'ha demostrat.”

El manxec és tan feliç al club i a l'equip que somia a retirar-se al Barça, però després d'haver aixecat uns quants títols més.

LES FRASES

Queden moltíssims punts i qualsevol partit o situació pot escurçar les distàncies. No creiem que la lliga estigui guanyada
És el millor trident perquè es reuneixen tres jugadors impressionants en un club ideal per poder fer-ho. És el millor de la història
Fa uns anys semblava impossible guanyar de nou un triplet, i sis anys després hem demostrat que es podia fer

Jugadors s'entrenen en dia de festa

Sergio Roberto, Busquets, Mascherano i Rafinha van acudir ahir a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí malgrat que l'equip tenia festa. Els dos primers van acabar el partit contra el Sevilla amb lleus molèsties, mentre que Rafinha ho va fer per continuar amb el seu procés de recuperació, ja en la recta final. Dissabte passat va poder participar en els rondos. Mascherano va anar a entrenar-se de manera voluntària per arribar en les millors condicions en els partits de demà a Vallecas i diumenge a Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)