FCBQ

Peters serà a la Seu

Bàsquet. L'alera de l'Spar Citylift arriba dissabte al matí a Girona i si el club té la baixa de San Antonio Stars, Èric Surís la podria fer debutar en la Lliga Catalana contra el Cadí

Haley Peters, l'única jugadora que no és a les ordres d'Èric Surís, arribarà dissabte al matí a Girona procedent de Nova York i a la tarda viatjarà fins a la Seu d'Urgell per començar a conèixer el seu nou equip, que l'endemà disputarà la Lliga Catalana femenina contra el Cadí (a 2/4 d'1).

Si el partit va ajustat serà difícil que Peters pugui jugar –la seva inadaptació serà evident– però, per si de cas, el club ja li té tramitada la llicència i només falta que US Basket (la federació dels EUA) enviï la baixa de San Antonio Stars, la franquícia de la WNBA en la qual Peters va estar jugant fins dilluns a la matinada. Hores més tard, dilluns al matí, l'Uni va sol·licitar la baixa –el conegut transfer– que, en el pitjor dels casos, hauria d'estar en poder del club divendres.

Peters va acabar el seu concurs en la lliga amb 34 partits jugats i unes mitjanes de 5,8 punts (40% de 2, 35% de 3 i 75% en tirs lliures), 2,3 rebots i 0,8 assistències en 17,5 minuts. Va ser la setena jugadora més utilitzada pel tècnic, Dan Hughes i el seu millor partit va ser el passat dia 9 contra Dallas Wings, amb 19 punts (4/6 de 2, 2/5 de 3 i 5/8 tirs lliures), 5 rebots, 4 assistències i 3 recuperacions. Les Stars van acabar últimes de la fase regular, amb un balanç de 7-27.

Últim test abans de l'estrena oficial

Aquest vespre (a les 8) l'equip gironí disputarà el tercer i últim partit de preparació abans de l'inici de la competició oficial. Serà a l'Arboç (Baix Penedès), encara sense Rosó Buch, a les 8 del vespre contra l'Snatt's Sant Adrià (LLF2), l'exequip d'Ainhoa López. El Bàsquet l'Arboç volia inaugurar el nou parquet del pavelló municipal amb un partit de nivell i va contactar amb l'Uni, amb el qual l'uneix una bona relació perquè, dos cops l'any, el club penedesenc desplaça un centenar d'aficionats i jugadors a Fontajau per assistir als partits de l'Spar Citylift Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)