Rosell (18), Guirao (11), Santos (6), Crespo (6), Serrano (13) –cinc inicial–; Garcia, Martí (13), Sendín (4), Sánchez (3), Oms, Palmuci, Tetilla (4). 12 triples: 3 Rosell, 1 Guirao, 4 Martí, 1 Sánchez, 1 Crespo i 2 Serrano. 8/11 tirs lliures. 21 faltes.
Artiz (9), Martínez (8), Vila (5), Puigdevall (11), Carbó (14) –cinc inicial–; Gironès Ll. (6), Angelats (11), Gironès X. (3), Muñoz (2). 10 triples: 1 Artiz, 2 Martínez, 1 Vila, 2 Gironès Ll., 1 Angelats, 3 Puigdevall. 16/27 en tirs lliures. 13 faltes.
PARCIALS:
22-9, 14-19, 24-18, 18-23.
COMENTARI:
Derrota d'un Bescanó que va pagar car un inici tou en defensa, la qual cosa el Parets la va aprofitar per distanciar-se en el marcador en el primer període. Tot i que els gironins van remuntar les diferències tres vegades, l'enorme encert dels locals va evitar que el Bescanó es pogués avançar en cap moment. Finalment, victòria local per 8 punts de diferència.
65
ONYAR:
Estela (2), Calafell (5), Scherer (9), Moreno (16), Mallorquí (7) –cinc inicial–; Planas de Farners (1), Gràcia, Espinet, Duque (5), Lucena (13), Ripoll (1) i González (6). 4 triples: Lucena, Calafell, Scherer i Moreno. 17/32 tirs lliures. 28 faltes.
60
UNIV VIC B:
Subirana (7), Ciurans (5), Pérez (6), Colas (15), Vilomu (6) –cinc inicial–; Gálvez (8), Comes, Espaulella (8), Viñet (5), Soldevilla i Armenteras. 4 triples: 2 Vilamu, 1 Viñet i Espaulella. 18/27 tirs lliures. 29 faltes. Eliminats: Pérez i Espaulella.
PARCIALS:
14-20, 12-19, 23-8 i 16-13.
COMENTARI:
L'Onyar es va refer d'una mala primera meitat en què el rival va anotar amb molta facilitat i l'equip gironí no va tenir la fluïdesa necessària en atac. En la segona meitat, però, el conjunt local va reaccionar a partir d'una bona concentració defensiva. Amb un clar parcial de 23-8 en el tercer període, el partit ja feia millor pinta per als gironins, que van acabar imposant-se per cinc punts de diferència.
53
CESET:
Junquera (3), Giovanardi (8), Funes (13), De Quintana (9), Timonet –cinc inicial–; Sansó (14), Fernàndez, Zamorano (4), Sánchez i Ontiveros (2). 4 triples: 2 Sansó, 1 Funes i De Quintana. 7/17 tirs lliures. 17 faltes.
66
SANT NARCÍS B:
Espígol (3), Gairin (5), Roca 8), Perafita (9), Jiménez –cinc inicial–; Rodríguez (10), Carbó (10), Samper (13), Bou (3), Comellas (5) i Buenaventura. 9 triples: 3 Samper, 3 Perafita, 1 Bou, Carbó i Comellas. 7/13 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Rodríguez.
PARCIALS:
19-18, 8-23, 15-16 i 11-9.
COMENTARI:
Primera derrota del Ceset en el campionat de lliga. El Sant Narcís, millor que el seu rival, va imposar-se en el tir exterior (9 triples) i va demostrar més intensitat al llarg del partit. El matx, molt igualat en el primer quart, va viure una sacsejada en el segon període, quan el Sant Narcís va plantar-se al descans amb una diferència de quinze punts en el marcador. El Ceset va perseverar i va lluitar fins al final, però no va ser capaç de revertir el sotrac del segon quart.