FEB

El Quart no troba resistència

EBA. Estrena còmoda dels de Brea, que aclaparen des del principi el Cerdanyola amb la seva activitat defensiva

Plàcida estrena del Quart, que va imposar-se còmodament a la pista del Cerdanyola, que acaba de pujar de copa Catalunya. Des del primer quart, la defensa dels d'Albert Brea va marcar la pauta del joc. L'activitat al darrere va fer que aviat el resultat es posés a favor (0-12, 4'), i els locals tinguessin moltíssimes dificultats per anotar, sobretot a prop de l'anella. Allà, tant Masllorens com Dos Santos hi van imposar la seva llei. Aquesta també va ser la tònica en el segon quart, en què, tot i no tenir tantes possibilitats de córrer i trobar cistelles fàcils, va eixamplar més el forat, i a l'equador dominava per 19 punts (25-44). El pas pels vestidors va fer l'efecte que revitalitzava el rival. El Cerdanyola va produir en els primers tres atacs, però no li servia per recuperar terreny, perquè els dèficits al darrere eren molt accentuats. Així, quan el Quart va recuperar el to de principi de partit, va ofegar-lo completament i les diferències van enfilar-se fins a la trentena de punts. A partir d'aquí, Brea va repartir minuts i, a banda de regular Kanis pels seus problemes de genoll, també va fer debutar Rubirola amb el primer equip.

CERDANYOLA 61 QUART 82

CERDANYOLA: García (10), Salat (12), Vico (2), Tena (10), Duch –cinc–; Chamarro, González (12), Blanco, Jané (8) i Puig (7). 21/46 de 2, 3/20 triples (2 Salt i 1 Puig), 10/14 tirs lliures, 36 rebots (5 Puig), 13 assistències (5 Salat) i 59 de valoració (17 González). QUART GERMANS CRUZ: Pau Vila (7), Serrà (3), Martorell (2), Masllorens (19), Dos Santos (16) –cinc–; Rubirola, Bataller (9), Éric Jiménez (11), Lozano (4) i Kanis (11). 27/53 de 2, 4/15 triples (2 Masllorens i 1 Serra i Éric Jiménez), 16/20 tirs lliures, 43 rebots (10 Dos Santos), 8 assistències (2 Bataller, Masllorens i Vila) i 94 de valoració (23 Masllorens). PARCIALS: 16-31, 9-13 (25-44); 19-28 (44-72) i 17-10 (61-82).