FCBQ

L'Arbúcies resol en el tercer quart

PALAMÓS 72 ARBÚCIES 80

PALAMÓS: Juanola (11), Ureña (9), Jordà (8), Ayachi (17), Nicolás –cinc inicial–; Rojas (11), Farró (6), Martín, M. Latorre, Iruela (1) i A. Latorre. 4 triples: 2 Jordà, 1 Juanola i Ureña. 15/21 tirs lliures. 27 faltes. ARBÚCIES: Juvanteny (11), Vilà (25), Pires (15), Román (1), Grau (9) –cinc inicial–; Vilaginés (4), Noguera, Condom (4), Sánchez (6) i Masnou. 8 triples: 5 Vilà, 1 Juvanteny, Pires i Vilaginés. 13/18 tirs lliures. 25 faltes. PARCIALS: 14-18, 27-24, 8-19 i 23-19. COMENTARI: L'Arbúcies va obtenir el triomf en un partit dominat, en els dos primers quarts, pels atacs. L'encert en el tir va propiciar un segon període engrescador que va acabar amb igualtat en el marcador. En la represa, els arbuciencs van trencar el partit amb un parcial de 2-10 en els primers cinc minuts, avantatge que van defensar en l'últim quart amb fermesa i determinació, tot i les escomeses del conjunt local.