FCBQ

El cuer no pot sorprendre el líder invicte

Copa Catalunya femenina. El GEiEG ataca amb fluïdesa la zona del Tordera

Sis partits, sis victòries. És la marxa immaculada del GEiEG, que de moment no dóna treva a ningú, tot i que ahir el cuer, el Tordera, va competir de valent al Lluís Bachs. De fet, el 8-0 inicial, amb la clàssica pressió a tota la pista amb dos contra uns de les grupistes, va ser redreçat per les visitants a mesura que avançava el partit. Tot i el ritme alt de les de Joan Pau Torralba i el 27-17 del primer quart, el Tordera es mantenia en el partit en el segon, gràcies als triples i al talent de les seves foranes. Després de la represa, amb 41-33, les visitants van fer defenses alternatives i es van acostar al rival als vuit minuts (47-51). Però la bona lectura ofensiva i circulació de pilota del GEiEG contra la zona rival els va permetre al final guanyar sense patiment.

GEIEG 77 TORDERA 63

GEiEG GAESCO: Comella (6), Jòdar (9), Moreno (6), González (13) i Roig (6) –cinc inicial–; Pairó (7), Gallegos (9), Bou, Serra (4), Arias (4), Xargay (13). 4 triples: Gallegos, Comella, Jòdar, González. 13/23 en tirs lliures. 21 faltes personals. CEEB TORDERA: Espigol (4), Castro (2), Ros (13), Méndez (10) i Booth (21) –cinc inicial–; Kane, Johnson (8), Díez, Aguilar (5) i González. 5 triples: 2 Méndez i Booth, 1 Aguilar. 8/18 en tirs lliures. 22 faltes personals. PARCIALS: 27-17, 14-16, 16-18 i 20-12.