FCBQ

El Quart sentencia en els instants finals

QUART B 67 CEB GIRONA 61

QUART BICENTURY B: Bosch, Rubirola (8), Casadevall (20), Lozano (11), Heras (7) –cinc inicial–; Candelario (6), Ibanco (4), Terrades (3), Molina (6), Toll (2), Portes i Martí. 6 triples: 2 Rubirola, 1 Casadevall, Molina, Lozano i Heras. 11/17 tirs lliures. 19 faltes. CEB GIRONA: Justícia (5), Espinosa (13), Pantrigo (2), Artacho (9), Poch (9) –cinc inicial–; Mora (4), Revilla (8), Valls (1), Rigat (5) i Pujol (5). 6 triples: 3 Espinosa, 1 Justícia, Poch i Pujol. 11/16 tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 21-18, 12-16, 20-12 i 14-15. COMENTARI: Triomf del Quart en un partit disputat fins als instants finals. La primera meitat, molt igualada, va acabar amb un 33-34 en el marcador, que els locals aconseguirien capgirar gràcies a una bona defensa. En el darrer període, el Quart va arribar a tenir un avantatge de 15 punts, però la insistència del CEB va permetre un final ajustat en què els locals no van perdonar.