NBA

Ricky Rubio

jugador dels Minnesota Timberwolves de la NBA

Voluntat ferma de competir

Ricky Rubio. Minnesota Timberwolves

Un cinc inicial amb Ricky Rubio, Zach LaVine, Andrew Wiggins, Gorgui Dieng i Karl-Anthony Towns ordenat des de la banqueta per Tom Thibodeau ha de donar per alguna cosa més que per tornar a quedar sense possibilitats de jugar el play-off abans de l'All-star.

Sisena temporada de Ricky a l'NBA i nova temptativa del base del Masnou per no acabar la temporada la segona setmana d'abril –la sequera de la franquícia s'allarga dotze temporades consecutives–. El català, el jugador més ben pagat de la plantilla, ha estat enmig de rumors de traspàs des que va acabar la temporada passada, però el que és cert és que continua comandant la nau de Minneapolis. Ell ha de ser el canalitzador de la disciplina i els postulats defensius amb els quals l'extènic dels Bulls mirarà de transformar el talent d'una plantilla jove en capacitat per competir i guanyar. Atents a l'impacte que pugui tenir Kris Dunn, el base de Providence escollit en el draft.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)